masalprensesi78
Üyemiz
Disi kusumun 5 yumurtasi da bos cikinca yuvadan aldim hepsini yalniz yuvadan butun talaslari asagi atmis muhtemelen yumurtalari ariyor. ben bugun yeni talas doldurdum. İcerde didikleyip duruyordu Ne yapmam lazim acaba.
Ünal TAN' Alıntı:Kuşunuzun ilk yumurtalarımı acaba?İlk yumurtaları ise bir tanesini geriye koyun yeniden yumurtlamaya başlarsa ve onlarda boş çıkarsa erkekte problem olabilir.İlk yumurtalar bazende boş çıkabilir bir kaç dönem takip edilmeli.
Kemal AKBULUT' Alıntı:YENI KULÇKAYA 2 ŞANS VERILIR İKİSINDEDE BOŞ ÇIKARSA ÇAPRAZ EŞLER DEĞİŞİR SAKAT OLAN IPTAL OLUR URETIMDEN ÇIKARILIR
YUVAYA TALAŞI YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLAYINCA AZ AZ ALIŞTIRARAK KOYUNUZ SLM
Tuba ÖZBAY' Alıntı:Anladim.. eger ikinci kulucka da bos cikarsa ikisini ayiririm artik. ne KaymakTan ne de Fistiktan vazgecemem. . Karni sis su an kaymisin ama ciftlestiklerini gormedim henuz.
Kemal AKBULUT' Alıntı:YENI KULÇKAYA 2 ŞANS VERILIR İKİSINDEDE BOŞ ÇIKARSA ÇAPRAZ EŞLER DEĞİŞİR SAKAT OLAN IPTAL OLUR URETIMDEN ÇIKARILIR
YUVAYA TALAŞI YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLAYINCA AZ AZ ALIŞTIRARAK KOYUNUZ SLM
PEKİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..Karahan UZUN.' Alıntı:sen bekle ikinci kuluçkayı kardeşim