NEDEN DİŞİ KUŞLAR AZ YEM YEM YER

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
dişi kuş az yer diye birşey yok kuştan kuşa değişiyor.kuşun iştahı yok yem seçiyordur.

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
neden az yem yiyecek...neden yesin ki...saf erkekler olduktan sonra bu dişi milleti erkekleri çoook kekler :) benim erkek de öyle dişinin gönlünü yapmaya uğraşıyor garibim...yem yiyor dişiye kusuyor...dişi hiç ses çıkarmıyor karnı doyunca da erkeğe gagayı vurup yanından kaçırıyor...bizim ki de aynı sahneyi hiç usanmadan tekrar ediyor...nedir bu erkek milletinin bayanlardan çektiği arkadaş :) :)

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
neden az yem yiyecek...neden yesin ki...saf erkekler olduktan sonra bu dişi milleti erkekleri çoook kekler :) benim erkek de öyle dişinin gönlünü yapmaya uğraşıyor garibim...yem yiyor dişiye kusuyor...dişi hiç ses çıkarmıyor karnı doyunca da erkeğe gagayı vurup yanından kaçırıyor...bizim ki de aynı sahneyi hiç usanmadan tekrar ediyor...nedir bu erkek milletinin bayanlardan çektiği arkadaş :) :)
Aynen valla oturdugu yerden karnını doyuruyo sonrada kovalıyo erkegi erkeklerde garibim etkilicem dişiyi diye kafasını sallayıp duruyo :D

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
benim dişi kuş çok az yiyor.erkek besliyor sürekli.yemligin yanında duruyor fakat yemiyor.erkek yiyor.dişiyi besliyor.demekki bizimki hanımağa :D :D :D

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Murat ÖZYÜREK' Alıntı:
:) :) öyle demeyin yuvayı dişi kuş yapar  :)