ercanyasar
Uzman Üyemiz
1 hafta önce hiçbir şeyi yoktu bir hafta da oldu ne olduysa. 2 kuluçka boş çıkınca dişileri ayırdım. herkes stres diyor sizin yorumunuz nedir ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
Eşiyle daha önce de pvc deydi. O zaman bir sorun yoktu. Deneyeceğim bakalım ne yapacak. Ama iriliğinden dişilere binemiyor ve boş yumurta çıkıyor o yüzden ayırmıştım dişisindenFahri KUBA' Alıntı:Stres, dar kafes ve pasif eş'ten kaynaklanan bir durum, Tek çaresi bu kuşu o kafesten hemen çıkarın geniş bir yere alın , eşini kendisinin seçeceği bir yer olsun düzene girer.
Murat GÖÇMEN' Alıntı:E$le$melerinizde di$ilerinizin erkeklerden biraz daha yapili ve büyük olmasina bakin !
Kücük erkek büyük di$iye rahat cikar, ... büyük erkek ise kücük di$iye ciktigindan bunu bir göz önünde canlandirin, ...
Arti, kücük di$i, erkeginin büyük olmasinda ona ait yumurtalari yumurtlamada oldukca hem zorlanir, hemde bunlari cikaramayip canindan olur !
Tohumda mühim, mayada, ... fakat neyi nereye ektiginizi bir gözden gecirin bence, ... toprak herzaman toprak olmuyor, tohumda öyle, ... ikiside birbirine ayarlanmali, az veya cok, ... 8)
Siz bu erkegide ilk önce bir toparlayin !!!
Birakin bundan $u an icin yavru almayi !
Kendine háyri yok belliki !
Ku$ denilecek duruma tekrar döndügünde kendisini yine e$e verebilirsiniz, fakat kendini bir toparlasin, ... 8)
Sizin şu hikaye Tarzı yorumlarınıza bayılıyorum !!
Eşini kendi seçti ve eşleşti ve baya büyük bir Show zaten elimde bu boydan büyüğü bırakın bu boyda bir dişi yok.
Kuştan yavru alma derdin de değilim zaten toparlanması benim için önemli 1 yıl beklenti olmadan bakmışım daha da bakarım.
Kuş diyorum hala ben ona siz ne diyorsunuz bilmiyorum ama o bir kuş tekrar benzemek kelimesi felan gereksiz.
Ve son olarak hikaye değil çözüm odaklı Yardımlar için açılmış bir konu yardım edecekseniz yazın hikaye yazacaksanız zaten yeteri kadar kitap okuyorum.
Saygılar
Kendi yapabilir en faZla çünkü dişiden ayırınca böyle oldu yani yolacak dişi yoktu yanın daGökhan YILDIZ.' Alıntı:bu kuş kendi tüylerinimi yoldu yoksa başka bir dişimi bunu bu hale getirdi