nemlemdirme

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
ben bir kez daha çok iyi anladım ki sitemiz çok faydalı...
herkes birbirine destek oluyor yanlışları doğruları bir beyin fırtınasına atarak olayı çözümlüyor...

EMEĞİ GEÇEN DOĞRU BİLGİLER VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER... alkisd alkisd alkisd

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
Burak SİPAHİ' Alıntı:
herkes birbirine destek oluyor yanlışları doğruları bir beyin fırtınasına atarak olayı çözümlüyor...

EMEĞİ GEÇEN DOĞRU BİLGİLER VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER... alkisd alkisd alkisd

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın

EMEĞİ GEÇEN DOĞRU BİLGİLER VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER... 

+

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Burak SİPAHİ' Alıntı:

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Cihan AYTAN' Alıntı:
Arkadaşlar bazı arkadaşlara garip gelebilir ama bu olayı söyleyen kişi gerçekten doğruya yakın birşey söylemiş aslında  nemlendirme bu yüzden gereklidir aramızda tecrübeli üreticilerde eğer bu duruma dikkat etmişlerse  bazı yuvalıklarının çok nemli olduklarını göreceklerdir ben yuvalığa su taşıyan yumurtalarını nemlendiren çiftlere sahibim bu tecrübeyi yaşıyorum dikkat edin kuluçkada yatan bir dişinin kafesindeki su çabuk biter neden dersiniz !.. evet yavru çıkışlarını takip ediyorsanız ve günlerde gecikme oluyorsa ılık suyla çok az bir şekilde püskürtme yapabilirsiniz  insanlar tecrübelerini paylaşmayacaksa bu konuların hepsini çöpe atmak gerekir ...
isde bu benim kusum bir onceki kuluckasinda aynen bunu yapti hatta kalamari kemirip suyu icip yuvaliga kusuyordu yuvada 100 e yakin 3-8mm apinda taslar olmustu ve butun yumurtalar cikti

2. kuluckasinda yuva cok kotu oldu diye degistirdim  temizlendi paklandi dedim ancak 5yumurtadan sadece 2 si cikti ve bugun aksamdan sonra diyer yumurtalar gecikmis olacak

aksam sicak su testi yapayim diyorum bu testle yumurtalarda nemlenir 2-3 gun daha beklerim cikan olmazsa atarim diye dsuunuyorum dogrumudur acaba ???

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Ayhan ŞEN' Alıntı:
BURDAN idda ediyorum  pet shopda işletmiş biri olarak istanbul ve kocaelide  pet shopların % 90 bu işlerden anlamayan kafasından çözüm uyduran şahıslardır % 10 gerçekden çok bilgilive eliöpülesi insanlardır ama bunları bulmak mesele  o tavsiyeyı veren pet shopçunun dükkanına birdaha asla ugramamanı tavsiye ederim  böyle saçmalıgı uyduranıda ilk defa duydum idda ediyorsa adresim telim belli bilmiyorsa susmasını  ne zaman ögrenıcek buı millet yada bilmiyorum demeyi
+1

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Ayhan beye katılıyorum ben bu sorunu üretimhaneye 1 metrelik akvaryum koyarak çözdüm allaha şükür hiçbir sıkıntı olmuyor.