NEVŞEHİRDEN SELAMLAR

emre erol

Üyemiz
Adı
EMRE
Soyadı
EROL
selahattin güçlü  abimin tavsiyesiyle siteye üye oldum gerçekten ortamıyla amacıyla dört dörtlük bi site . saolsun bütün ustalar bildiklerini paylaşmıslar inşallah elimden geldiği kadar bende yardımcı  olmaya calısırım bilmediklerimi öğrenirim

EMRE EROL

nevşehirliyim 20 yaşındayım cocuklugumdan beri hayvanların içindeyim ve cok seviyorum . babadan oğla geçen bir kanarya sevgim var :) şuan ANADOLU UNİVERSİTESİ beden eğitimi ve sporyuksek okulunda öğrenim görmekteyim .  hertürlü hayvana merakım var atmacasından köpeğine baykuşundan her türlü kanaryasına kadar baktım ürettim inş bundan sonraki amacım büyük bir muahhabbet kuşu ve zebra ispinoz üretimhanesi kurmak . ( sizlerin yardımlarıyla ) babam emekli oldu ve şuan petshop açıyoruz dükkan içindeki çlaışmalarımız dewam ediyor inş 15-20 güne hizmete geccez. okul döneminde babam tatillerde ben çalıştırcam . burda olmaktn mutluluk duyuyorum umarım sizlerde beni kardesiniz gibi görür yardımcı olursunuz . şimdiden herkese cok tşkr ederim muhabbet kuşları konusunda pek bir bilgiye sahip değilim ama kanaryalar ve doğa kuşları hakkında istediğiniz zaman yardımcı olurum istediğiniz zaman arayarak veya soru sorarak bana ulaşabilirsiniz elimden geleni yaparım 

SAYGILAR..

EMRE : 0507 766 98 57 NEVŞEHİR

EROL PETSHOP

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Emre kardeşim aramıza hoşgeldin.Selahattin abiyi dinlemekle çok iyi etmişsin.Bu güzel ortamdan sıkılacağını hiç zannetmem.

selami1986

Yeni Üyemiz
Adı
selami
Soyadı
olgun
hoşgeldin hemşehrim bende nevşehirliyim keyifli vakit geçirmen dileğiyle....