nijer tohumu kullanımı

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
merhaba sevgili abilerim  5aydır eş olan kuşlarıma nijer tohumu aldım nasıl kullanıyım?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
HAFTADA 1 MAMALARINA KATABİLİRSİN.FAZLA OLMAMAK ŞARTIYLA TABİKİ...BANA SORARSAN KUŞLARI KIZIŞTIRMAK İÇİN EN İYİ YÖNTEM BUĞDAY ÇİMLENDİRMESİDİR..BEN NİJER KULLANMAM.BUĞDAY ÇİMLENDİRİRİM.HEM ÇOK FAYDASI VARDIR HEMDE GÜZEL KIZIŞTIRIR KUŞLARI.BEN FAYDASINI GÖRDÜM ŞAHSEN..

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
çok sağolun birazcık yemlerini üzerine serptim

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
HAFTADA 1 MAMALARINA KATABİLİRSİN.FAZLA OLMAMAK ŞARTIYLA TABİKİ...BANA SORARSAN KUŞLARI KIZIŞTIRMAK İÇİN EN İYİ YÖNTEM BUĞDAY ÇİMLENDİRMESİDİR..BEN NİJER KULLANMAM.BUĞDAY ÇİMLENDİRİRİM.HEM ÇOK FAYDASI VARDIR HEMDE GÜZEL KIZIŞTIRIR KUŞLARI.BEN FAYDASINI GÖRDÜM ŞAHSEN..
ahmet bey nijer tohumu bünyelerine fazla geldiğinde tüyemi sokuyor yoksa benmi yanlış takip etmişim..

çünkü bakıyorum nijer verdiğim zamanlarda tüy oluyor her taraf..

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
nijer tohumunu bi yemliğe bi çay kaşıgı olmak üzere vermek gerekir.. fazla verirsen tüye sokar... vermeye devam edersen iç kuruluğa kadar gidebilir... genelde nijeri kanaryacılar kullanır kuşları dik ötüme getirmek için...

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Buğday çimlendirmede nasıl buğday seçmeliyiz?

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
ben muhabbet kuşuna nijerin aşırı kullanılmamasını tavsiye ediyorum özellikle yavruya bakan yumurtadan yatan kuşlara aşırı vermeyin arkadaşlar kızıştırmanın yanı sıra kanibalizmi tetikleyen semptomlar gözlemlenebiliyor bazı kuşlarda kolay gelsin.