nijer tohumu(ÜSTADLARIN YORUMLARIN BEKLİYORUZ :) )

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
selamlar sanırım çoğu üreticinin (benim gibi acemi) problemi sabır bu yüzden kuşlarımız hemen yumurta yapsın istiyoruz çünkü daha önce o büyük zevki tatmadık.Petshop larda bir çok kızıştırıcı var ancak en etkili kızıştırıcı nijer diye biliyorum ama nijer kullanımınında iyi ayarlanması gerek nijer kuşlara nasıl, nekadar ve ne sıklıkla verilir?Birde kuşlarımın kızışıp kızışmadığını söylerseniz çok sevinirim :D

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Dişin zaten kızışmış,iş erkeğe kalmış :) Cemal Tanış'ın mamasını tavsiye ederim.

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
dişi hazır gorunuyor urktugunden yuvaya gırmıyor olabılır,tek cıft olarak baskıyorsanız ortamda kı sesızlıkde etkılı olur tavsıyem yuksek bır yerde olsun kafeslerı bulundukları yerde sabahtan gun bıtene kadar radyo acmanız etkılı olacaktır.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
nijer sihirli değnek değildir.  Mamalarına keçi boynuzu tozu ilave edin gerisi kuşlara kalmış.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Fazla nijer kuşları tüye sokar mamalarına az oranda karıştırabilirsiniz Kuşları ne zaman aldınız ? yerlerine alıştılarmı ? biraz zaman tanıyın gerisi gelecektir

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
daha çok sayılmaz kuşlar hazır olsalar bile 2-3 ayı bulabilir.zira benim çiftim hazır olduğu halde 2 aydır beklemekteyim. nijer ben 1/100 oranında koyuyorum