OCAK AYI YARIŞMA KOŞULLARI

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar merhaba, İsterseniz tek muhabbet kuşunuz olsun isterseniz kuş fabrikanız, sizleride yarışmamıza bekliyoruz.

YARIŞMA KOŞULLARI:

- Yarışmamız ve sitemiz bu yarışmadan herhangi bir kâr amacı gütmemektedir. Yarışmaya giriş ücretsizdir.

- Tarihlerde esneklik yapılmayacaktır. Katılım ve başlama tarihlerinden sonra işlem yapılamaz.

-  2 dalda yapılacak yarışmamızın ilki yerli dalında, ikincisi tepeli,  show, jumbo, ingiliz dalında yapılacaktır. Her iki kategori de de yarışabilirsiniz. Yani her iki kategoride 1'er adet kuş ile.

- 1 adet kuşun
en az3 fotoğrafı ile katılabilir. Site yönetimi tarafından soluk, titrek, açıkçası kötü çekimler elenecektir.

- Her kategoriye en fazla 1 defa katılabilirsiniz.

- Daha önceki yarışmalara katılanlar ve hatta aynı kuşlar yarışmaya katılabilir. Ancak fotoğrafları farklı olsun.

- 3 fotoğraftan en az bir tanesi tek kuşun fotoğrafı olmak zorundadır. Hepside sürü veya hepside çift halindeki fotoğraflar kabul edilmeyecektir.  En az 1 fotoğraf tek çekim koşulu vardır.

-  Yarışma sadece fotoğraflardan oluşacak. herhangi bir bilgi olmayacak.  Resimde yazısız olacaktır. İsimler gizli şekilde oylama usulu  yapılacaktır.

- Forumun herhangi bir yerinde yarışma bitinceye kadar kuşunuz hakkında açıklayıcı bilgi yazılması durumunda, yönetim tarafından diskalifiye edilebilir.

- Oylama isimler kapalı şekilde yapılır.

- Aşağıda bulunan hediyeler yarışma dallarında 1. gelen yarışmacılara verilecektir.

NASIL KATILACAĞIM:

- Antet olmadan, isim ve kullanıcı adı belirsiz katılımlar, direkt olarak tarafımdan silinecektir.    Antet şu şekildedir.

Site Kullanıcı adı :

Adı Soyadı          :
Mail adresi          :
Kategori              :  Yerli / Jumbo seçiniz.

- Yukarıdaki anteti doldurarak
mkidir@hotmail.com adresine resimleri ek olarak atacaklardır. Antetsiz mailler tarafımdan silinir.

-En az 3 resim gönderilecektir. Eğer 3 ten fazla resim gönderirseniz en net fotoğraflar tarafımdan seçilecektir. Boyutları önemli değildir. Farklı  kuş gönderilen resimler tarafımdan diskalifiye edilebilir. 3 ten az  fotoğraflar, oylamada şekil bozukluğu yaptığından yarışmaya katılmayacaktır.

Hediyeler:

1)1 kg mama
2)1 adet yumurta kontrol lambası
3)1 adet termometre
4)2 adet mineral blok
5)2 adet ufak boy kuş kumu
6)2 adet yavru besleme aparatı
7)25 adet yuva kartı
8 ) Chemopharma Probaviti (Tahir BAYAKI)

9)1 ay boyunca yarışma birincilerini sitemizin anaportalında istediği resimleri yayınlamak.

Etik olmayan şekilde birbirine yaptırım uygulanmasına müsaade etmeyiniz. Bırakın herkes hak ettiği şekilde oylansın.Hepimize Hayırlı Olsun. Değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

SON KATILIM TARİHİ              : 4 OCAK 2011 SALI  saat 00:00
YARIŞMA SONLANMA TARİHİ  : 25 OCAK 2011 SALI
saat 20:00

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yarışma Başlamıştır. yarışmaya ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.
YERLİ YARIŞMASI
JUMBO V.B. YARIŞMASI

Yerli Dalındaki Yarışmacılar

1- Cihan AYTAN(Fotoğraf Kabul Edildi.)
2- Atilla Karadağ(Fotoğraf Kabul Edildi.)
3-Yılmaz Ekmekci(Fotoğraf Kabul Edildi.)
4-Zafer Kılıç(Fotoğraf Kabul Edildi.)
5-Sencer Öztan(Fotoğraf Kabul Edildi.)
6-Mümin TONGUR(Fotoğraf Kabul Edildi.)
7- İSMAİL ODLUYURT(Fotoğraf Kabul Edildi.)
8- Sebahtin TURKEL(Fotoğraf Kabul Edildi.)
9- FATİH ÇEVİK(Fotoğraf Kabul Edildi.)
10-Nihal Başkurt(Fotoğraf Kabul Edildi.)
11- MEHMET GÜVEN(Fotoğraf Kabul Edildi.)
12-Mehmet KIDIR(Fotoğraf Kabul Edildi.)
13-Mustafa KARAELİ(Fotoğraf Kabul Edildi.)
14-
OSMAN ATILGAN(Fotoğraf Kabul Edildi.)
15-Samet Yılmaz(Fotoğraf Kabul Edildi.)
16- Abdurrahman ERSÖZ(Fotoğraf Kabul Edildi.)

Jumbo, Tepeli, Show, İngiliz Dalındaki Yarışmacılar
1- ŞAHİN GÜNGÖR
(Fotoğraf Kabul Edildi.)
2- Erbay Kara(Fotoğraf Kabul Edildi.)
3- Hüseyin Yıldırım(Fotoğraf Kabul Edildi.)
4- Mümin TONGUR(Fotoğraf Kabul Edildi.)
5- Satılmış Erben(Fotoğraf Kabul Edildi.)
6- Erkan Yetim(Fotoğraf Kabul Edildi.)
7- Sebahtin TURKEL(Fotoğraf Kabul Edildi.)
8- FATİH ÇEVİK
(Fotoğraf Kabul Edildi.)
9- Selçuk Yılmaz (Fotoğraf Kabul Edildi.)
10-Fatih Ay (Fotoğraf Kabul Edildi.)
11-Hasan Atay(Fotoğraf Kabul Edildi.)
12-AHMET REŞİT SABAHYELİ
(Fotoğraf Kabul Edildi.)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar sadece mailden kabul ediyorum, kişisel ileti olarak göndermeyin. Ayrı ayrı dosyalıyorum. Lütfen maruz görün. Onları o şekilde dosyalamam lazım ilerdeki bir ihtilafa karşı. Burdan attığınız kişisel iletiyi dosyalayamam.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Tüm sitedeki arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum
Mehmet arkadaşım sanada çok teşekkürler bayağıda uğraşacaksın
yarışmaya katılacak arkadaşlara tafsiyem lütfen  mehmet kıdır arkadaşımızın isteklerine uyalımki  fazla uğraşmasın

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Tüm sitedeki arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum
Mehmet arkadaşım sanada çok teşekkürler bayağıda uğraşacaksın
yarışmaya katılacak arkadaşlara tafsiyem lütfen  mehmet kıdır arkadaşımızın isteklerine uyalımki  fazla uğraşmasın
Rica ederim abi, benim için zevktir.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Sencer Öztan' Alıntı:
Herkeze bol şanslar dilerim ... Resimlerimi attım umarım gelmiştir.

Saygılar
4 resimle katılmanız mümkün değildir. bu şekilde ben en iyi 3 çekimi seçerim. 1 tanesi dışarda kalır. eğer bu şekilde olmasını istemiyorsanız düzeltip tekrar gönderin.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
yerli dalında yarışmayı iptal edin gönderin hediyelerimi arkadaşları umutlandırmayın :)

herkeze bol şans ve emeği geçenlere teşekkür ederim gerçekten çok aktif bir site

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar kuşunuz hakkında yorum yapmayınız. Önceden koşullarda yazılmadığı için şimdilik sadece uyarı veriyorum. Eğer bir daha kuşu hakkında yorum yapan olursa malesef istemeden de olsa elemek zorunda kalacağım. Biliyorsunuz oylama gizli yapılacak.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Tahir Bayakı abimizde birincilere aşağıdaki ürünü hediye ediyor. Kendisine bu organizasyona yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, ve dükkanda hayırlı işler diliyorum.

Chemopharma probaviti bir nevi bağırsak kremi gibidir.Bu ürün,bağırsaklara patojenik bakterilerin yapışmasını engeller
Kuşların rahat bir dışkı yapmasını sağlar.Probaviti iyi bir bağırsak florasının oluşumunu sağlar.Sağlıklı bir
bağırsak florası ishali önler.Sonuç olarak ishal vücutta çok büyük elektrolit kaybının oluşmasına neden olur.
Probaviti bu gibi problemlerin oluşmamasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli: 100gr kuş maması içine 4gr yıl boyunca haftada 1 kez uygulanabilir.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Arkadaşlar dershaneye gittiğm için çok aktif olamıyorum.(matematik ve istatistik belası :) )en kısa zamanda tekrar eskisi gibi paylaşımlarda bulunacağım.

Mehmet Bey bu akşam iş çıkışı dershaneye gittiğim için biraz geç saatte gönderceğim fotoları. Yanlız 2 dalda da yarışacağım için iki ayrı mailde mi göndereyim yoksa 6 foto tek mail mi??
Yarışan tüm arkadaşlara başarılar. Emeği geçen ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.