OCAK AYI YARIŞMA KOŞULLARI

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Vakit bulamadım ama en kısa sürede ekleyecegim bugün şehir dışındaydım yarın inşallah göndericem

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar bu konunun en üstünde isimleriniz var, fotoğrafı kabul edilenler, beklenenler var, görmeyen arkadaşlar buradan takip etsinler. bazı fotoğraflar kurallara uymadığı için eliyorum. Hiç kimse kusura bakmasın. Koşullar baştan belirlenmiştir. Sonradan bu koşulları delmek adaletsizlik olur, bana yakışmaz. Lütfen fotoğraf gönderirken koşulları okuyup uyalım.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
mehmet abi yeni foto ları gönderdim. sana zahmet bi incelersen

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar hala katılabilirsiniz, isminizi yazdırmanız veya yazdırmamanız problem değil. Katılacak arkadaşların 3 adet fotoğrafı göndermelerini rica ediyorum.

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Arkadaşlar özür diliyorum fırsat bulup resim çekemiyorum maalesef katılamayacagım çok çok özür dilerim işlerim çok yogun inşallah bir dahaki sefere

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar bu konunun ilk başında fotoğrafı kabul edilenlerin isimleri yazıyor biliyorsunuz. Fotoğrafı kabul edildi dediğim bütün fotoğrafları indirip klasör olarak yerleştirdim. Slayt olarak gönderilenler çok zor indi. Erkan yetim kardeşimizin fotoğraflarını bir türlü indiremedim. Kendisine tekrar göndermesi için mesaj attım. Diğer fotoğraflar kabul edildi yazılanların hepsi tamamdır. Hepsine teşekkür ediyorum. Göndermeyen arkadaşlarında yarın göndermelerini rica ederim. Hala katılmak isteyen varsa kurallara bir göz atıp hala katılabilir. İsim yazdırmak önemli değil.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar ocak ayı yarışmasına hala katılma şansınız var yarışmaya katılacak kuşların resimlerini mehmet kıdır arkadaşımıza gönderin isinlerini yazdıran arkadaşlarda ya resim göndersinler yada biz katılmıyoruz desinler saygılar

ahmetresit

Üyemiz
Adı
AHMET REŞİT
Soyadı
SABAHYELİ
MEHMET BEY BEN RESİMLERİ GÖNDERDİM KONTROL EDERMİSİNİZ BİR SORUN YAŞANMASIN SONRA EKSİKLİK VARSA DÜZELTELİM GÜN DOLMADAN

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
mehmet abi attım resimlerimi ilk önce albüm olarak attım yanlışlıkla ama şimdi tekrar bi daha attım onları direk indirebilirsiniz herkese başarılar diliyorum :) hayırlı günler :)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
yarışma başladığı zaman kimse yarışmaya dahil olmaya kalkmasın
görmedim
duymadım