Ödüllü Muhabbet Kuşu Yarışması Haberiniz Olsun

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php

Yarışmamız www.muhabbetkusuureticileri.org'da devam edecektir.Üsteki linke tıklayın. Oylamalarınızı oradan yapacaksınız. Yarışma adil olması açısından 3 kategoriye ayrılmıştır. (İngiliz)-(Şov jumbo) ve (yerli) kategorilerinde olacaktır. yarışmada 3 adet birinci olacak ve birincilere 4'er adet kuş verilecektir. Fotoğraflar şahıs ismi ve kuşu olarak ayrılmıştır. Kategorilerde resimlere sahış ismi verilmemiştir. Fotolara sadece numara verilmiştir. Oylarınızı kuşun altındaki numaraya ve sadece 1 oy olarak kullanacaksınız.(örnek: 3 numara) Fazladan atılan oylar geçersizdir, sadece ilk atılan oy geçerli olacaktır.  Yarışmacı arkadaşlara başarılar diler, adil bir oylama temenni ederim.
Fotolar yarın akşam eklenecektir.
Saygılarımla

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Şov jumbo kategorisinden yarışmadan çekilen arkadaşlar olduğu için, diğer şov jumbo fotoları ingiliz grubunun içine dahil edilmiştir. Kategori 2 ' ye düşmüştür. Kategori birincilerine 5'er adet kuş verilecektir. Resimleri Az sonra eklemeye başlayacağım. Lütfen ben açıklama yapana kadar herhangi bir oy ve yorum yapmayınız.
Saygılarımla

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Oy verme işlemi daha başlamamıştır. Yerli kategorisinde tüm resimler daha eklenmemiştir. Bitince bilgilendireceğim.

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Yarışmamız başlamıştır. Yüm yarışmacı arkadaşlara başarılar. Oy verenlere teşekkürler

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Hasan Bey yanlız bu olmamış. Yakıştıramadım. Bu konunun duyurulmasını ben yaptım. Beni de bütün sitelerde hemen herkes en azından isim olarak, yazılarımdan ve telefonla konuşmalarımdan kişiliğimi az çok  bilir.  Ahmet abinin yarışma olayındaki ciddiyetinden Selahattin abinin bilgisi var. Yarışma sadece facebookta kalacaktı. Ahmet abi ve Selahattin abi konuşup yarışmanın seyirini buraya kaydırdı. Selahattin abide güvenmese böyle birşeye kalkışmazdı. Ahmet abiye güveniyorum.  Ayrıca yarışmacılardan bir de benim. Güvenmesem bu yarışmanın bu noktalara gelmesinde yardımcı olmazdım. Lütfen yarışma bitmeden kuşlar sahiplerine teslim edilmeden bu şekilde yorum yapmayın.

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Arkadaşlar; oy verme işlemimiz sona ermiştir. Şu an oyları sayıyorum. Sayma işlemi biter bitmez ilgili konuların altında yayınlayacağım. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu yarışmayı yapmamızın en büyük sebebi daha çok insanı mubişsever yapmak ve aramıza katmaktı. Dilerim aramıza katılan arkadaşlar konulara katkı sağlarlar. Bu konuda ve yarışmada bize destek olan, öncelikle Selahattin GÜÇLÜ Bey'e ve sonrasında www.muhabbetkusuureticileri.org sitesine ve site sakinlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her türlü soru ve sorununuzda bana ulaşınız.

Hepinize sonsuz saygılar

Ahmet DÜNDAR
Konya
0507 305 45 40
Üretici

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
herkes ne karalıyo böyle bilip bilmeden duyanda  bi  insanların avusturalyadan kuş kaçırıyo demediği kaldı ee herkes kendinde olanla başkasına saldırır. :D :D :D ;D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hasan kardeşim aranızda ne geçti bilmiyorum ama olmamış bitmemiş bir durum için böyle konuşmanızı yadırgadım. Yarışma sonuçlanmış. Ahmet beyde sözünde durmazsa çıkar bağıra bağıra ilan edersiniz