ÖĞRENCİLERE ÜRETİMHANE GEZİSİ

cırgane

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
AYDENİZ
Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben İstanbulda bir okulda idareciyim.İstanbulda çocuklar doğadan ve hayvanlardan uzak yaşadıkları  için okul olarak öğrencilerimi hayvan sevgisini aşılamak ve doğadan uzak kalmamaları  için hayvanat bahçelerine her yıl geziler düzenlerim. Ben bir muhabbet kuşu sever olduğum için ve öğrencileriminde bu sevgiden mahrum bırakmamak ve onlara bunu aşılamak adına  muhabbet kuşu üretimhanelerini öğrencilerime gezdirmek istiyorum...Şu an  kendimce araştırdığım 3 tane üretimhane aklımda var ama bu fikri onlarla daha paylaşmadım. Sizde birer Üretici olduğunuz için öncelikle size sorayım dedim.Siz bu konuda ne düşünürsünüz. Lütfen olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.Benim için önemli.(Üretimhaneye en az bir otobüs öğrencinin gireceğini unutmayalım)....Saygılar.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
sizi ve sizin gibi idarecileri 2 çocuk sahibi olarak kutlamayı bir borç bilirim teşekkürlerMARMARİSE tatile gelenler baştacımdır bilgilerinize yakın olan duyarlı arkadaşlar ilgilenecekler umarım bende yeniyim fakat telofonumun zil sesine kuş sesi yüklemekle başladım hangi çevrede çalarsa ilgi çekiyor slm

cırgane

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
AYDENİZ
arkadaşlar konu pek ilgi görmedi fakat bana olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazarmısınız...teşekkürler

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Hayvan sevgisi ve Hayvanları koruma çok iyi bir fikir ama bir üretim haneye çok fazla kişi girerse çok fazla olumsuz şeyler meydana gelebilir üretim hane yerine öğrencileri petshop tarzı bir yere götürseniz daha çok canlı ile karşılaşabilirler daha faydalı olabilir

saygılarımla.

ahmgnd

Takipçi Üyemiz
İlgisi aolan çıkacaktır ama çoçuklarımızın yaş ortalamaları kaçlar acaba şu sebepten  eğer yaşları ufak ise üretimhaneye girdiklerinde kuşlara dokunmak kafeslerıne elını sürmek  isteyeceklerdir ve doğal olarakta kuşları strese  sokacaklarından üreticiler böyle  bir durumlaa karşılaşmak istemezler herhalde  bu sadece benim düşüncemdir.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ahmgnd' Alıntı:
İlgisi aolan çıkacaktır ama çoçuklarımızın yaş ortalamaları kaçlar acaba şu sebepten  eğer yaşları ufak ise üretimhaneye girdiklerinde kuşlara dokunmak kafeslerıne elını sürmek  isteyeceklerdir ve doğal olarakta kuşları strese  sokacaklarından üreticiler böyle  bir durumlaa karşılaşmak istemezler herhalde  bu sadece benim düşüncemdir.
SERKAN ALINTI YAPTIĞIM YAZIYI DİKKATE ALMADAN EDEMEYECEĞİM
KAÇ ÖĞRENCİ VE YAŞ GRUBUNU BİLEMİYORUM AMA
TOPLU OLARAK DEĞİLDE ÖĞRENCİLERİ 5 KİŞİLİK GRUPLAR HALİNDE
BENİM ÜRETİMHANEMİ ZİYARET EDEBİLİRSİN

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
katılıyorum  anaokulu  yada ilkokul 4  ten az  olmamalı yaş sınırı yanı  sizin  kesinlikle kafeslere  yaklaşmayınız yada sürekli flaşlı makineyle resim cekmeyiniz gibi komutlarınıza itaat edecek öğrenci yaş grubunu v sayı olarakta  20  le  kısıtlı olmalı  ve  üretim haneye  10  lı gruplarla tek sıra alınmalı  çünkü  her  iki tarafta  çocuk kuşlar  ve  öğrencileriniz  öğrencilerini sizin için ne kadar  kıymetliyse  biz  üreticiler de  en az  kuşlarımızda bir çocuğumuz gibi kıymetl.......umarım dilediğiniz büyüklükte  bir üretim hane  bulursunuz

ve  istanbulda  acıbadem tarafında toptancanlı diye  bir  yer  var  netten  bulunuz  ve  haberleşiniz  orada  her çeşit hayvan var  petshop değil  toptacanlı satan  bir  yer  düşünün  gitmek nasip  olmadı ama  resimleri  var dı  web sayfasında....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
SELAHATTİN ABİDEN BAŞKA  KİM DAVET DERDİKİ  :)  EH MEKANDA BÜYÜK  OLUNCA *** YANİ 

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin Abimi kutlamak istiyorum. defalarca bu konuya parmaklarım gitti ama hep yazıp göndere basmadan kapatım. Muhabbet kuşu diğer hayvanlara benzemez. Grup ziyaretleri sonunda eminim çok fire verecektir. Dezavantajlarını sıralamak istemiyorum. Fakat en çok korktuğum nazardır.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ÇOK GÜZEL DÜŞÜNCE FAKAT BEN BİRAZ TERSTEN DÜŞÜNÜYORUM ÖGRENCİLERİN YAŞLARI UFAK İSE NEKADAR ELLEME KARIŞTIRMA DESENİZDE KAFESE PARMAK UZATACAK YUVAYA BAKMAYA ÇALIŞACAK TELE VURACAK BENCE ÜRETİMHANE OLMAZ KUŞLAR KALABALIĞA ALIŞIK DEĞİL STRESİNE BAYAGI BİR SORUN ÇIKABİLİR BENİM DÜŞÜNÇEM

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
üretim haneler genelde çok büyük mekanlar değil
onca çocuğu içeri sokmak kuşları olumsuz etkileyecektir. kendimden biliyorum ki
gelen misafirler hemen yavruluk kapaklarını açıp içine bakmak ister. açarda sormadan.
gürültü cabası. ama yinede onlar çocuk az sayıda (3 er 5 er gibi) guruplar halinde olabilir
önceden sıkı uyarmak kaydıyla.
yalovada olsaydınız yardımcı olabilirdim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Küçük gruplar dahilinde olursa güzel bir düşünce

cırgane

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
AYDENİZ
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Benim böyle bir fikrim vardı fakat üretici olarak sizin fikriniz önemliydi. Şunu gördüm onca emekle sevgiyle ve ilgiyle beslediğimiz muhabbet kuşlarınızı riske atmak ve onların düzenini bozmak strese sokmak istemem bu nedenle vazgeçiyorum. Ama Selahattin bey (abi) sizin davetiniz beni onurlandırdı ama sizin kuşlarınızı da riske atmak istemiyorum davetiniz için çok teşekkür ederim.Hepinize bol bol sağlıklı yavrular diliyorum ...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Selahattin Abimi kutlamak istiyorum. defalarca bu konuya parmaklarım gitti ama hep yazıp göndere basmadan kapatım. Muhabbet kuşu diğer hayvanlara benzemez. Grup ziyaretleri sonunda eminim çok fire verecektir. Dezavantajlarını sıralamak istemiyorum. Fakat en çok korktuğum nazardır.
Rahat olun Mehmet bey çoçukların nazarı dokunmaz...;)