Oktay AYKUT beyden almış olduğum 2 çift Show kuşlarım

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
maşallah kuşların harika bende senin adına oktay beye tşk ederim yüreğini para hırsı bürümemiş insanlarda var elbette....tüyleri kadar yavru alırsın inşallah

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:
Mert Bey,

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle besleyin.Doğrudur Oktay abiye  tek tek seçerek ayarlamıştık.Dereceli kuşların kardeşleri olduğuda doğrudur.Mavi spangle özellikle çok yakışıklı olmuş.Aradan geçen zamanda mavi spangle yavru hiç alamadım.Mavi spangle ın tadı bir ayrı oluyor.

Güle güle besleyin...
Teşekkürler Gürkan bey...
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:
maşallah kuşların harika bende senin adına oktay beye tşk ederim yüreğini para hırsı bürümemiş insanlarda var elbette....tüyleri kadar yavru alırsın inşallah
Teşekkürler Ayhan ustam
teşekkürler Karahan ve Ahmet kardeşlerim...

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
Oktay abime bende cok tesekkurlerimi iletiyorm ben agustos 2012de bu hobiye basladim ve oktay abimin bana ayarladigi harika jumbo ayarindaki cek yavrular simdi harlka yavrular aliyorum, oktay abi parayiikinci planda, guveni birinci planda tutan kaliteli bir insandir. en kisa zamanda butun kuslarimin ve yavrularimin resimlerini paylasacagim. jumbolarinda hayirli olsun kardesim bol yavrular alirsin insallah.

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
güzel kuşlar elimizde daha da güzelleşir  hayırlı olsun.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah Mert kardeş hayırlı olsun inşaAllah kısa zamanda yavrularınıda görürsün.Slm

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Mehmet AĞIR' Alıntı:
Oktay abime bende cok tesekkurlerimi iletiyorm ben agustos 2012de bu hobiye basladim ve oktay abimin bana ayarladigi harika jumbo ayarindaki cek yavrular simdi harlka yavrular aliyorum, oktay abi parayiikinci planda, guveni birinci planda tutan kaliteli bir insandir. en kisa zamanda butun kuslarimin ve yavrularimin resimlerini paylasacagim. jumbolarinda hayirli olsun kardesim bol yavrular alirsin insallah.
arkadaşlar mahcup ediyorsunuz beni yinede herkese çok teşekkür ediyorum ben doğru olanı yapmaya çalışıyorum sadece

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
tüm, vaktini ayırıp yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim...