marjinal
Uzman Üyemiz
maşallah kuşların harika bende senin adına oktay beye tşk ederim yüreğini para hırsı bürümemiş insanlarda var elbette....tüyleri kadar yavru alırsın inşallah
Teşekkürler Gürkan bey...Gürkan ÖZTÜRK' Alıntı:Mert Bey,
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle besleyin.Doğrudur Oktay abiye tek tek seçerek ayarlamıştık.Dereceli kuşların kardeşleri olduğuda doğrudur.Mavi spangle özellikle çok yakışıklı olmuş.Aradan geçen zamanda mavi spangle yavru hiç alamadım.Mavi spangle ın tadı bir ayrı oluyor.
Güle güle besleyin...
Teşekkürler Ayhan ustamAyhan AYTEKİN' Alıntı:maşallah kuşların harika bende senin adına oktay beye tşk ederim yüreğini para hırsı bürümemiş insanlarda var elbette....tüyleri kadar yavru alırsın inşallah
Selçuk YILMAZ' Alıntı:maşallah hayırlı olsun çok güzel kuşlar maşallah
Ayhan AYTEKİN' Alıntı:maşallah kuşların harika bende senin adına oktay beye tşk ederim yüreğini para hırsı bürümemiş insanlarda var elbette....tüyleri kadar yavru alırsın inşallah
arkadaşlar mahcup ediyorsunuz beni yinede herkese çok teşekkür ediyorum ben doğru olanı yapmaya çalışıyorum sadeceMehmet AĞIR' Alıntı:Oktay abime bende cok tesekkurlerimi iletiyorm ben agustos 2012de bu hobiye basladim ve oktay abimin bana ayarladigi harika jumbo ayarindaki cek yavrular simdi harlka yavrular aliyorum, oktay abi parayiikinci planda, guveni birinci planda tutan kaliteli bir insandir. en kisa zamanda butun kuslarimin ve yavrularimin resimlerini paylasacagim. jumbolarinda hayirli olsun kardesim bol yavrular alirsin insallah.
Allah razı olsun saolasın.İsmail YÜCE' Alıntı:Maşallah...Allah yavrularını-torunlarını da görmeyi nasip etsin..