mmuutt2113
Üyemiz
kocaman Mersinde ön tel bulamadım yaklaşık 20 pet shopa sordum yok nerden bulacagım ya
bi kaç yere sipariş verdim bana 2 tane lazım toptan sattıkları için gönderemedilerEngin DİKER' Alıntı:internette var.seba ön tel vb..ayrıca gitti gidiyor ve diğer dükkanlarda var..
teşekur ederimM.Ali KILINÇ' Alıntı:yiğit kafes'den bakıp sipariş edebilirsiniz. 2 tane de yolluyorlar.
yigit kafesciligi aradım toptan satış yapıyoruz dediMehmet KAYA.' Alıntı:teşekur ederim
ölçülerri nedirMehmet KAYA.' Alıntı:kocaman Mersinde ön tel bulamadım yaklaşık 20 pet shopa sordum yok nerden bulacagım ya
60*40 2 adet lazımMert AYDIN' Alıntı:ölçülerri nedir
tesekurederim arayacagımMurat ARI' Alıntı:seba kafes perakende satış yapıyor ben geçen hafta 3 adet öntel ızgara tava aldım esnaflıklarıda on numara![]()
![]()
60*40 olacakCihangir ZİYLAN' Alıntı:ebatları nasıl olacak? bende var eğer uyarsa gönderirrim.
özelden yazdımMehmet KAYA.' Alıntı:60*40 2 adet lazım
Reklam gibi olmasin da ben sanal pazardan aldim. İzmirden bi satici yolluyor gayet hizli. Kordonkafes diye arat sanalpazarda çıkar. İstediğin ölçülerde iki tane almistim zamanında. Fiyat uygun kargo da 5-6 lira tutar en fazla.Mehmet KAYA.' Alıntı:60*40 olacak
eyv. üstadMert AYDIN' Alıntı:özelden yazdım
eyv.Fatih ÇEVİK' Alıntı:Reklam gibi olmasin da ben sanal pazardan aldim. İzmirden bi satici yolluyor gayet hizli. Kordonkafes diye arat sanalpazarda çıkar. İstediğin ölçülerde iki tane almistim zamanında. Fiyat uygun kargo da 5-6 lira tutar en fazla.