öNEREBİLECEĞİNİZ kAFES

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Merhaba arkadaşlar 1 adet yavru kuşum için geniş kapsamlı kullanabileeğim sağlam dayanıklı bir kafes arıyorum fakat bulamıyorum.İçerisine oyuncağını akıllı yemliğini ve banyoluğu çok rahat bir şekilde olabilecek ve en önemlisi sağlıklı bir tünek takma özelliği bulunabilen boyut olarak büyük veya orta boy bir kafes arıyorum fakat bulamıyorum.Yardımcı olabileceğiniz modeller var ise çok sevinirim saygılarımla.

Kafes temizliği kolay olabilecek şekilde olur ise daha iyi olur. :)

ozgur1

Takipçi Üyemiz
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 1 adet yavru kuşum için geniş kapsamlı kullanabileeğim sağlam dayanıklı bir kafes arıyorum fakat bulamıyorum.İçerisine oyuncağını akıllı yemliğini ve banyoluğu çok rahat bir şekilde olabilecek ve en önemlisi sağlıklı bir tünek takma özelliği bulunabilen boyut olarak büyük veya orta boy bir kafes arıyorum fakat bulamıyorum.Yardımcı olabileceğiniz modeller var ise çok sevinirim saygılarımla.

Kafes temizliği kolay olabilecek şekilde olur ise daha iyi olur. :)
merhaba;
aradığını burda bulabilirsin  http://www.naturbird.com/

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Mehtap hanım bu kafesi kullanıyorum ancak memnun değilim kafes teli çabuk kırılıyor.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Mehtap hanım bu kafesi kullanıyorum ancak memnun değilim kafes teli çabuk kırılıyor.
Vallahi mustafa bey çok büyük bir şekilde uğraşmadıktan sonra  telin kırılması çok zor.Bende bir ara kullandım sadece yuvalık takmada sıkıntı oluşturuyor.Onun dışında çok mükemmel bir kafes fiyatı ile birlikte.Kafesin telleri özel kaplama ile kaplı.Eğer garanti süresi bitmedi ise bence bu işle uğraşın değiştirsinler..Yazık gerçekten o kadar paraya alınıp eğer böyle bir şekilde kırılma olayı yaşıyorsanız.

Onun dışında naturbird den çifthane alabilirsiniz 60'lık veya 80'lik çifthane uygundur.Fiyatıda öyle extrem birşey değil.Çifthaneler bu isteklerinizi karşılar 4 kapılı oluyor.Bir kapıya banyoluk(sürekli takılı kalmasın) birine akıllı yemlik diğerleri sizin kullanımınıza kalmış.İlerisi için iyi bir seçenek olacak.Yalnız bunların tellerindede kırılma yaşayabilirsiniz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Aaa ben çok iyi bir kafes olduğunu düşünüyordum. Almayıda düşünüyordum ama dediğiniz gibiyse yazık o kadar para vermeye değmez.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bende  4 adet hagen kafes var. Birisi Büyük salma şeklinde tekli fiyatına almıştım.Böylece her telin bir adet yedeği var.. Kalitesi çok iyi telleri bence çok sağlam.Ben üzerinde biraz işçilik yaparak hem akıllı yemlik taktım hemde ahşap yuvalık.Yaptığım tek hata telleri söküp bulaşık makinasına atmıştım.üzerindeki parlak vernikleri gitti.Ama en ufak bir paslanma olmadı.Tek dezavantajı fiyatlarının yüksek oluşu.Ev kullanımı için çok şık kafesler.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Remzi bey akıllı yemlik nasıl taktınız kafeslerin fotosunu çekip yayınlarmısınız zahmet olmaz ise.  :)

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Size zahmet olmaz ise sağolun Remzi Bey.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Remzi bey merhaba akilli yemlik nasil taktiginizin fotografini yayinlayacaktiniz zahmet olmaz ise.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bugün vaktim olmadı diğerlerinin resimlerini çekemedim evde geçici bulundurduğum bu kafes fikir verir umarım

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
pahalı oldugundan onermem  ikinci  el  tek katlı pvc  ile işinizi görebilirsiniz  yada 60 lık salma tel  kafes  işinizi  görür sadece  tül takackasınız..

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Akıllı yemliği takmak için epey bir tel kesmişsiniz galiba.