ÖNTEL ARIYORUM

Mertcan ÖNDER

Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
ÖNDER
YÜKSEKLİK 44
EN 37
ÖNTEL ARIYORUM BU OLCULERDE VEYA AZ COK YAKIN OLCUDE OLAN VARMI VEYA SATTIĞINI BİLDİĞİNİZ BİRİ

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
seba kafesle görüşebilirsiniz, istediğiniz ölçülerde öntel siparişi alıyorlar bildiğim kadarıyla, diğerlerine göre biraz pahalı ama çok güzel malzeme kullanıyorlar

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
İbrahim AKSU' Alıntı:
seba kafesle görüşebilirsiniz, istediğiniz ölçülerde öntel siparişi alıyorlar bildiğim kadarıyla, diğerlerine göre biraz pahalı ama çok güzel malzeme kullanıyorlar
Aynen Seba Kafes çok iyi yapıyor.. Ben oradan Altı adet Ön Tel , Ara Tel Alt ızgara tava Yaptırdım. Telleri gayet sağlam iyi işçilik var. Esnaflığı da on numara.Tavsiye ederim bende thumbsupbo

Mertcan ÖNDER

Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
ÖNDER
Ontelleri  akgun kafes Bahadır Akgünden aldım 40x40 4tlden fiyatina gore iyi anca bukadar olur ama cok kaliteli degil bi kac tanesi tunekleri sıkıstırken birlesim yerlerinden attı

eye25520

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
KARA
Mertcan ÖNDER' Alıntı:
Ontelleri  akgun kafes Bahadır Akgünden aldım 40x40 4tlden fiyatina gore iyi anca bukadar olur ama cok kaliteli degil bi kac tanesi tunekleri sıkıstırken birlesim yerlerinden attı
Ben tahta tunek taktım egilme atma yamulma yok ;) cok saglam yapıyor aldıgım yer