ORİJİNAL İNGİLİZ LUTİNO YAVRUM (GÖKHAN YILDIZLI)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Arkadaşlar orijinal ingiliz çiftimin ilk kuluçkasından 1 tane çift factor lutino yavru çıkmıştı ve ben onu kendime ayırmıştım aynı çiftim 2. kuluçkasında da bana süpriz yaptı ve yine çift factor lutino çıkardı bende sizlerin beğenisine sunuyorum 10 güne kadar yeme düşecek,
LÜTFEN MAŞALLAHLARINIZ EKSİK ETMEYİN :)

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Maşallah Gökhan , Allah nazarlardan saklasın , çok şirinmiş..

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
kardeş maşallah güzel kuş ama duble factor ayrı şey lutino ayrı şey  makale incelemeni öneririm hayırlı alış verişler . lutino kuşhttp://www.budgie-info.com/albino-budgie.htmla duble factor denmez işte makale

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
kardeş maşallah güzel kuş ama duble factor ayrı şey lutino ayrı şey  makale incelemeni öneririm hayırlı alış verişler . lutino kuşhttp://www.budgie-info.com/albino-budgie.htmla duble factor denmez işte makale
teşekkürederim ahmet kardeş yeterli kadar bilgim mevcut genel olarak siyah gözlü tek renk sarı kuşlara duble factor lutino deniyor en azından insanların anlaması daha kolay oluyor ayrıca bu kuşlar kırmızı gözlülerden daha değerli ve daha dayanıklılar.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
abi maşallah bende de albino var çift faktör yeni yeme düşecek süprizleri severim bana yapılırsa  alkisd

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
teşekkürederim ahmet kardeş yeterli kadar bilgim mevcut genel olarak siyah gözlü tek renk sarı kuşlara duble factor lutino deniyor en azından insanların anlaması daha kolay oluyor ayrıca bu kuşlar kırmızı gözlülerden daha değerli ve daha dayanıklılar.
tabi ki duble factor bende de var harika kuşlar

kocan

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
koçhan
MAŞALLAH ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR BİRŞEY SORCAM BU ÇİFT FAKTÖR NE DEMEK