kahramankoroglu
Üyemiz
01-) IRKI: İngiliz
02-) CİNSİYETİ: Dişi-Erkek
03-) YAŞI: 30 Günlük
04-) SAĞLIK DURUMU: Mükemmel
05-) FİYATI: Painted Erkek ve dişi adet 100tl - Pamuk oğlumuz 80tl
06-) GEÇERLİLİK TARİHİ: 10 Gün ( sonrasında damızlık olacak adaylarım kalanlar)
07-) SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: İstanbul - Maslak
0
İRTİBAT TELEFONU: 0538 581 96 82 whatsapp-sms veya arayarak ulaşabilirsin.
Merhaba Arkadaşlar;
Yavrular kendime ayırdığım damızlık adayı kuşlarımdır üretim için hazırlamak isteyen veya yetiştirmek alıştırmak isteyen kesinlik ile kaçırmasını tavsiye etmem 10 günlüğüne ilanını açıyorum yeni ailesini bulmaz ise zaten bir daha satışa koymam kendim gelecek sezon a hazırlarım. Baba resmini ekledim kuşların gelecekteki halleri babadan bellidir, anne tekrar kuluçka da oldu için resmini çekemedim oda baba kadar vasıflı bir koyu colorfull renk mutasyonu taşıyan anaçımızdır. Yeni ailelerini inşallah bulur memnun kalacağınızdan emin olduğum kuşlarımdır.
Dişi Pinted
Erkek Pamuk
Erkek Painted
Baba:
02-) CİNSİYETİ: Dişi-Erkek
03-) YAŞI: 30 Günlük
04-) SAĞLIK DURUMU: Mükemmel
05-) FİYATI: Painted Erkek ve dişi adet 100tl - Pamuk oğlumuz 80tl
06-) GEÇERLİLİK TARİHİ: 10 Gün ( sonrasında damızlık olacak adaylarım kalanlar)
07-) SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR: İstanbul - Maslak
0
Merhaba Arkadaşlar;
Yavrular kendime ayırdığım damızlık adayı kuşlarımdır üretim için hazırlamak isteyen veya yetiştirmek alıştırmak isteyen kesinlik ile kaçırmasını tavsiye etmem 10 günlüğüne ilanını açıyorum yeni ailesini bulmaz ise zaten bir daha satışa koymam kendim gelecek sezon a hazırlarım. Baba resmini ekledim kuşların gelecekteki halleri babadan bellidir, anne tekrar kuluçka da oldu için resmini çekemedim oda baba kadar vasıflı bir koyu colorfull renk mutasyonu taşıyan anaçımızdır. Yeni ailelerini inşallah bulur memnun kalacağınızdan emin olduğum kuşlarımdır.
Dişi Pinted
Erkek Pamuk
Erkek Painted
Baba: