gokcencelik
Uzman Üyemiz
Bu kafeslerin yanlarının da tel olma imkanı yok mu acaba? Kuşların daha çok alanı görebilmeleri açısından...
Yazımı yanlış anlamayın lütfen. hertürlü yorum eleştiriye açık bir insanım aksi halde birşeyeleri başarmak mümkün olmazdı.Tabiki fikirlerinizi söyliyecek ve tartışacağız .Heyecanımı maruz görün çok uzun süre gelebilecek her türlü soruyu düşünüp ve uygulamada test ettim.İlk çocuğum doğduğundaki heyecandan daha fazlasını yaşıyorum şu an. Bu gelen güzel tebriklerde emeğimin mükafatı oluyorKarahan UZUN.' Alıntı:...tamam cengiz bey sakın olun LÜTFEN....emeğinize illaki saygımız var ve illaki kaygımızda olacak üstad...fikirler tartısılır çözüm bulunur..bakınız çözümü yazdınız ve diğer arkdaslarında kaygısı giderilmiş oldu.....
Kendi kümeslerimiz ve Arge kümesi dışındaki adetli kullanıcıları telefonlarını ilave ettim referans olarakSalih ÖZDEMİR' Alıntı:Tek kelimeyle harika bir tasarım uygulamadada sıkıntı yoksa tamamen profesyonel bir sistem
Ürünün dünyaya gelmesinde bu sitenin katkı payı çokbüyük ismini koymakda buraya yakışır.Yerinde bir hamle Kemal BeyKemal AKBULUT' Alıntı:inşallah ilerleyen zamanlarda bın mujabele slm
bu kafesi gerçekleştıren arkadaşımızı tebrık ederim buna sıte olarak bır isim bulma kampanyası başlatalım çok değişik ısımler çıkacaktır slm
Bu kafese yakışır bir profesyonellikte hazırlamak istiyorum.En kısa zamandaAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Birde anlatımlı tanıtım videosu olsa, şöyle tüm detaylarını görüntüler biçimde çok makbule geçerdi.
Kullanıcıların tercihine bırakmak daha doğru olur diye düşündük.Mert AYDIN' Alıntı:mükemmel olmuş ve fiyatı diğer boxlara nazaran bedava..
gerçekten tebrik ederim...
şimditekrar baktımda
tavalıkların üzerinde tel ızgara yok gibi
olursa daha iyi ve temiz olur bence...
siz isteyin biz düşünelim, Sipariş verin yapalım ;DGökçen ÇELİK' Alıntı:Bu kafeslerin yanlarının da tel olma imkanı yok mu acaba? Kuşların daha çok alanı görebilmeleri açısından...
uygulama ızgara mesafesi hesaplanarak yapıldı arzu edene tavada arzu edene sürgülü. Standartta ızgara yok sadece tel altında tava çıktığında kuş kaçmamması için sallanan ayna olacak fotoğraflarda gözükmüyor.Hakan ÖZDEMİR' Alıntı:cok guzel bir çalışma olmuş elinize sğlık.tel ızgara konusunda bende mert arkadaşımla hemfikirim.kucuk bir fiyat farkıyla ızgaralı secenekte sunarsan daha iyi olacaktır.kolay gelsin.
İstendikten sonra olmamması mümkündeğil ama zahmeti biraz fala olacaktırGökçen ÇELİK' Alıntı:Bu kafeslerin yanlarının da tel olma imkanı yok mu acaba? Kuşların daha çok alanı görebilmeleri açısından...
45 ve 60 cm üretim olacak. tava 3 ay sürebilir büyük kalıp.diğerleri aksesuar dahil değil.Bir anbarla anlaşmaya çalışıyorum.100 tl altında olacakAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:*Gübre tavası tek parça plastik tepsi (Hazırlanmakta)
* Kafeslerde Led aydınlatma (Hazırlanmakta)
*Gün ışığı açılış ve kapanış (Hazırlanmakta)
Bunlar fiyatlara dahil mi ve 55 cm lik versiyonunu istesek mümkünmü. Yani toplam kafes geişliği128 oluyor bu durumda. Ayrıca konyaya nakliye ne tutar, bilgi verirseniz iyi olur.
ozaman talepleri çoğaltmak lazım ki üretim maliyeti düşsün, sen alana kadarda fiyat artmasınMert AYDIN' Alıntı:valla cengiz bey bak şimdiden yazıyorum, ileriki zamanda siparişim olacak
sonra fiyat miyat arttırma bana)))