OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Ustam bir sey sorucam. Ya kapılar varya hani ortada onlar yuvalık kapısımı? Yoksa biri yuvalık biri yemlik kapısı mı? Tam olarak anlayamadım da kusura bakmayın. Birde şu sulama sisteminin nasıl calistigini anlatabilir misin bana. Cok sagol.  :) Slm.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Uğur MOGAN' Alıntı:
Ustam bir sey sorucam. Ya kapılar varya hani ortada onlar yuvalık kapısımı? Yoksa biri yuvalık biri yemlik kapısı mı? Tam olarak anlayamadım da kusura bakmayın. Birde şu sulama sisteminin nasıl calistigini anlatabilir misin bana. Cok sagol.  :) Slm.
abi yuvalık içinde zaten kafesin o delik delik yerlerde yuva var işte yani bir daha yuvalık takmaya gerek yok

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Uğur MOGAN' Alıntı:
Her kapak bir kafesin yuvalık girişidir.Yemlikler yuvalık arkasında kalmakta,kafesin içerisinde bir pencere var ya oradan yem yiyor,yemlikte sistem sayesinde kendi doluyor.Suda , kafes içerisindeki suluk mekanizmasının arkasındaki bir hortumla kafesin üzerindeki depopaya bağlı, kuş su ihtiyacı olduğunda mekanizma ucundaki iğnecikle oynadığında ağzına su gelmekte ve ihtiyacını karşılamakta.Alttaki çanağı soracak olursanızda deponuzun temizliğine dikkat etmez iseniz olası iğne takılmasında boşa akabilecek suyun kafes içerisini ıslatıp pislenmesini ve kötü koku oluşturmasını engellemek amaçlı.

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Kafesi  feshanede gördüm güzel bi tasarım olmuş  emeğinize sağlık...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Paylaşım için teşekkürler ... ama ne kadar kullanışlı veya kullananların ne kadarı memnun oda meçhul.

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
cengiz abi fikirlere saygi duyacak kadar degerli bir insan siz buraya eksik olan yanlarini yazarsaniz o eksikleride  umarim giderecektir .... Kafese, bana kalsa tek kelime soyleyemem feshanede  gordum cengiz abi ile de muhabbetimiz oldu kendiside ugrastigi emek verdigi isler
kadar iyi kaliteli birisine benziyo...