Hamdi KALİ' Alıntı:Emeginize saglık muazzam olmuş
Hamdi KALİ' Alıntı:Emeginize saglık muazzam olmuş
Süleyman abi katılıyorum sanaSüleyman DERMENLİ' Alıntı:Fakat fiyatlar sanki biraz pahalı gibi geldi ama kullanışlı
abi yuvalık içinde zaten kafesin o delik delik yerlerde yuva var işte yani bir daha yuvalık takmaya gerek yokUğur MOGAN' Alıntı:Ustam bir sey sorucam. Ya kapılar varya hani ortada onlar yuvalık kapısımı? Yoksa biri yuvalık biri yemlik kapısı mı? Tam olarak anlayamadım da kusura bakmayın. Birde şu sulama sisteminin nasıl calistigini anlatabilir misin bana. Cok sagol.Slm.
Her kapak bir kafesin yuvalık girişidir.Yemlikler yuvalık arkasında kalmakta,kafesin içerisinde bir pencere var ya oradan yem yiyor,yemlikte sistem sayesinde kendi doluyor.Suda , kafes içerisindeki suluk mekanizmasının arkasındaki bir hortumla kafesin üzerindeki depopaya bağlı, kuş su ihtiyacı olduğunda mekanizma ucundaki iğnecikle oynadığında ağzına su gelmekte ve ihtiyacını karşılamakta.Alttaki çanağı soracak olursanızda deponuzun temizliğine dikkat etmez iseniz olası iğne takılmasında boşa akabilecek suyun kafes içerisini ıslatıp pislenmesini ve kötü koku oluşturmasını engellemek amaçlı.Uğur MOGAN' Alıntı:Ustam bir sey sorucam. Ya kapılar varya hani ortada onlar yuvalık kapısımı? Yoksa biri yuvalık biri yemlik kapısı mı? Tam olarak anlayamadım da kusura bakmayın. Birde şu sulama sisteminin nasıl calistigini anlatabilir misin bana. Cok sagol.Slm.
Sorunuzun cevabı referas bölümündeki tefonlarda olduğunu söyleyebilirimHabil TANTA' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler ... ama ne kadar kullanışlı veya kullananların ne kadarı memnun oda meçhul.
Ben linki açamasdm, kontrol edermisiniz.Cengiz BASUT' Alıntı:becerebildim kadarıyla Kafesimizi anlatmaya çalıştım
videolu anlatım eklenmiştir
http://vimeo.com/53703143