Şuanda ürün kalmadığı için, hazırlanıyor.14 ocaktan sonraMehmet HANÇER' Alıntı:Cengiz bey satışta görünmüyor ürün nasıl sipariş verebiliriz
Elek hediyesini kaldırdığımı ilanımda belirtmiştimSerkan SİPAHİ.' Alıntı:bende aldım cengiz beyden çok memnunum aldığı para helal olsun yanlız bana elek de diyordu onu göndermedi
emeğinize sağlık cengiz bey alkisdCengiz BASUT' Alıntı:Elek hediyesini kaldırdığımı ilanımda belirtmiştim.Elekği esirgediğimden değil kargoda problem oluyor, iki ayrı ambalaj ve iki ayrı kargo masrafı tek ambalajda ürün zarar görüyor.Bu haliylebile bazen istenmeyen durumlar olabiliyor
10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu icon_think kuslar alina bilirKerem EĞRİ' Alıntı:Öncelikle Cengiz bey emeğinize sağlık, ürün oldukça kullanışlı ve şık olmuş.Her şey için teşekkür ederim.
Ürün hakkında nasıldır acaba diye düşünenler için kendi gözlemlerimi aktarmak isterim.
Ürünü tam 1 haftadır kullanıyorum ve herhangi bir elektriklenme sorunuyla karşılaşmadım.Açıkçası ürünü sipariş verirken sistem hakkında kafamda soru işaretleri vardı ama sistemi kullandıktan sonra ne kadar yersiz olduklarını anladım.Otomatik yemleme ve suluk sistemi sayesinde eskiden 10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu, artık her gün kuşları sadece göz ucuyla kontrol ediyorum ve altları pislendi ise tavayı temizliyorum o kadar.Bu arada yem kabukları çok ama çok ufak miktarlar haricinde tavaya kesinlikle dağılmıyor, direk alttaki atık kabına ulaşıyor.Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart.Bunun haricinde tıkır tıkır işleyen oldukça zahmetsiz bir sistem.Kısaca özetlersem PVC box sistem isteyenler için biçilmiş kaftan.
Hayırlı satışlar Cengiz Bey...
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu icon_think kuslar alina bilir
hayirli olsun kafesiniz
Teşekkürler Hakan Bey, kesinlikle kuşlarımıza saygısızlığımız söz konusu değil, ekstra zaman kaybım diyelim olayı tatlıya bağlayalımHakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu icon_think kuslar alina bilir
hayirli olsun kafesiniz
Kerem Bey tekrar hayırlı olsun.Kerem EĞRİ' Alıntı:Öncelikle Cengiz bey emeğinize sağlık, ürün oldukça kullanışlı ve şık olmuş.Her şey için teşekkür ederim.
Ürün hakkında nasıldır acaba diye düşünenler için kendi gözlemlerimi aktarmak isterim.
Ürünü tam 1 haftadır kullanıyorum ve herhangi bir elektriklenme sorunuyla karşılaşmadım.Açıkçası ürünü sipariş verirken sistem hakkında kafamda soru işaretleri vardı ama sistemi kullandıktan sonra ne kadar yersiz olduklarını anladım.Otomatik yemleme ve suluk sistemi sayesinde eskiden 10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu, artık her gün kuşları sadece göz ucuyla kontrol ediyorum ve altları pislendi ise tavayı temizliyorum o kadar.Bu arada yem kabukları çok ama çok ufak miktarlar haricinde tavaya kesinlikle dağılmıyor, direk alttaki atık kabına ulaşıyor.Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart.Bunun haricinde tıkır tıkır işleyen oldukça zahmetsiz bir sistem.Kısaca özetlersem PVC box sistem isteyenler için biçilmiş kaftan.
Hayırlı satışlar Cengiz Bey...
Tekrar teşekkürler Cengiz Bey,Cengiz BASUT' Alıntı:Kerem Bey tekrar hayırlı olsun.
Yanlız şu kısımı düzeltmem gerekiyor; ".Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart. Kuşlarınızı yeni bir kafese aldığınızda ve suya ihtiyaç duyduklarında kesinlikle o ihtiyaçlarını iğnecikten gidereceklerdir, defalarca test edilmiş gözlemlenmiş tecrübe ile sabittir.
Kısaca bu akşam yaşadığım bir gözlemi paylaşayım;
feshaneden döndüğümde ünitelerden birinin suyu birmiş ve depoyu doldurken kuşlardan birinin hemen iğneyi ısırmaya başlaması bu kuşların susuz kalmayacağının benim orada su koyduğumu anlaması..... söylenecek bişi yok.
Mücahit KESLER' Alıntı:video linkleri problemli.