OTOMATİK P.V.C. ÜRETİM KAFESİ

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
SİPARİŞ AZ ÖNCE ELİME ULAŞTI FAKAT BENDE DE ELEK YOK NE YAPACAĞIZ BİZ ELEKTE İSTİYORUZ

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
HEPSİ GÜZEL AMA SADECE ARPA KABUKLARI GİTMİYOR
BU GÜZEL ÇALIŞMASI İÇİN CENGİZ BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
bende aldım cengiz beyden çok memnunum aldığı para helal olsun yanlız bana elek de diyordu onu göndermedi
Elek hediyesini kaldırdığımı ilanımda belirtmiştim  :(.Elekği esirgediğimden değil kargoda problem oluyor, iki ayrı ambalaj ve iki ayrı kargo masrafı tek ambalajda ürün zarar görüyor.Bu haliylebile bazen istenmeyen durumlar olabiliyor

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Cengiz BASUT' Alıntı:
Elek hediyesini kaldırdığımı ilanımda belirtmiştim  :(.Elekği esirgediğimden değil kargoda problem oluyor, iki ayrı ambalaj ve iki ayrı kargo masrafı tek ambalajda ürün zarar görüyor.Bu haliylebile bazen istenmeyen durumlar olabiliyor
emeğinize sağlık cengiz bey alkisd

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Cengiz Bey, sanalpazar sitesinte ürün satışı kapanmış olarak görünüyor. Yeniden satışı yapmaya başladığınızda heber edebilirmisiniz?

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
bir arkadaşımızın panelin kırık çıkması sonucu benimle irtibata geçmesi yerine göndericiyi araması sonucu ucuza kargo gönderme işleminin bitmesine yol açmıştır.yeni bir yöntemle ucuzlatana kadar gelen ek maliyet fiyata yansıtılmıştır

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Öncelikle Cengiz bey emeğinize sağlık, ürün oldukça kullanışlı ve şık olmuş.Her şey için teşekkür ederim.

Ürün hakkında nasıldır acaba diye düşünenler için kendi gözlemlerimi aktarmak isterim.

Ürünü tam 1 haftadır kullanıyorum ve herhangi bir elektriklenme sorunuyla karşılaşmadım.Açıkçası ürünü sipariş verirken sistem hakkında kafamda soru işaretleri vardı ama sistemi kullandıktan sonra ne kadar yersiz olduklarını anladım.Otomatik yemleme ve suluk sistemi sayesinde eskiden 10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu, artık her gün kuşları sadece göz ucuyla kontrol ediyorum ve altları pislendi ise tavayı temizliyorum o kadar.Bu arada yem kabukları çok ama çok ufak miktarlar haricinde tavaya kesinlikle dağılmıyor, direk alttaki atık kabına ulaşıyor.Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart.Bunun haricinde tıkır tıkır işleyen oldukça zahmetsiz bir sistem.Kısaca özetlersem PVC box sistem isteyenler için biçilmiş kaftan.

Hayırlı satışlar Cengiz Bey... 

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Kerem EĞRİ' Alıntı:
Öncelikle Cengiz bey emeğinize sağlık, ürün oldukça kullanışlı ve şık olmuş.Her şey için teşekkür ederim.

Ürün hakkında nasıldır acaba diye düşünenler için kendi gözlemlerimi aktarmak isterim.

Ürünü tam 1 haftadır kullanıyorum ve herhangi bir elektriklenme sorunuyla karşılaşmadım.Açıkçası ürünü sipariş verirken sistem hakkında kafamda soru işaretleri vardı ama sistemi kullandıktan sonra ne kadar yersiz olduklarını anladım.Otomatik yemleme ve suluk sistemi sayesinde eskiden 10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu, artık her gün kuşları sadece göz ucuyla kontrol ediyorum ve altları pislendi ise tavayı temizliyorum o kadar.Bu arada yem kabukları çok ama çok ufak miktarlar haricinde tavaya kesinlikle dağılmıyor, direk alttaki atık kabına ulaşıyor.Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart.Bunun haricinde tıkır tıkır işleyen oldukça zahmetsiz bir sistem.Kısaca özetlersem PVC box sistem isteyenler için biçilmiş kaftan.

10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu  icon_think kuslar alina bilir

hayirli olsun kafesiniz

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
10 çifte ayırdığım günlük zaman kaybım tarih oldu  icon_think kuslar alina bilir

hayirli olsun kafesiniz
Teşekkürler Hakan Bey, kesinlikle kuşlarımıza saygısızlığımız söz konusu değil, ekstra zaman kaybım diyelim  olayı tatlıya bağlayalım :D Kısaca bu boxla kuş beslemenin keyfine bir ayrı varıyorsunuz.

Yalnız Cengiz Bey birde otomatik mama sistemi yapsaydınız süper olacaktı :D Bir tek bu yoruyor beni, her gün ver geri al. :)

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Kerem EĞRİ' Alıntı:

Kerem Bey tekrar hayırlı olsun.
Yanlız şu kısımı düzeltmem gerekiyor; ".Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart. Kuşlarınızı yeni bir kafese aldığınızda ve suya ihtiyaç duyduklarında kesinlikle o ihtiyaçlarını iğnecikten gidereceklerdir, defalarca test edilmiş gözlemlenmiş tecrübe ile sabittir.
Kısaca bu akşam yaşadığım bir gözlemi paylaşayım;
feshaneden döndüğümde ünitelerden birinin suyu birmiş ve depoyu doldurken kuşlardan birinin hemen iğneyi ısırmaya başlaması bu kuşların susuz kalmayacağının benim orada su koyduğumu anlaması..... söylenecek bişi yok.

Kerem EĞRÜ

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
EĞRİ
Cengiz BASUT' Alıntı:
Kerem Bey tekrar hayırlı olsun.
Yanlız şu kısımı düzeltmem gerekiyor; ".Suluk sisteminde ise kuşlar alışana kadar yine ekstra suluk takviyesi yapılması şart. Kuşlarınızı yeni bir kafese aldığınızda ve suya ihtiyaç duyduklarında kesinlikle o ihtiyaçlarını iğnecikten gidereceklerdir, defalarca test edilmiş gözlemlenmiş tecrübe ile sabittir.
Kısaca bu akşam yaşadığım bir gözlemi paylaşayım;
feshaneden döndüğümde ünitelerden birinin suyu birmiş ve depoyu doldurken kuşlardan birinin hemen iğneyi ısırmaya başlaması bu kuşların susuz kalmayacağının benim orada su koyduğumu anlaması..... söylenecek bişi yok.
Tekrar teşekkürler Cengiz Bey,

Belki ben biraz evhamlı davrandım ve suluk takviyesi yaptım ilk başta, yoksa kuşlar kesinlikle suluk sistemini buluyorlar, o konuda sıkıntı yok.Tecrübeye her zaman saygımız sonsuz. ;)

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
CS100 IS
4 kat 8 göz. Her kat, araları açılıp salma olabilen 2 gözden oluşmakta

Her gözün çekmeceden bağımsız sürgü ızgarası vardır

önteller elektrostatik fırın boyalı 2mm ve 3,5mm tel kullanılmaktadır

Kafes önünde yem ve tüylerin uçuşmaını engelleyen  şeffaf pleksiglass cam siperlik vardır

gözlerin ölçüleri 48x40x40

dolap ölçüleri Y182xD40xG100

Ürün demonte gönderilir

İmalattan satış
375 tl
TANITIM VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=5Occw_mZbG0
MONTAJ VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=YAHLvDvFCzU