özellikle anadolu yakası üreticilerinin dikkatine!!!önemli!!

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
DEĞERLİ ARKADAŞLAR;

KARTAL CEVİZLİDE BİR ARKADAŞIMA AİT KANARYA SEVERLER DERNEĞİ BULUNMAKTADIR.HAFTANIN 2 GÜNÜ BURDA MEZAT TABİR EDİLEN KUŞ SATIŞI YAPILMAKTADIR.
ÇOĞUNLUKTA KANARYA,
BU ARKADAŞIM BENİ ARIYARAK HAFTANIN 2 GÜNÜ DE KIVRIK GAGALILAR İÇİN(MUHABBET-PAPAĞAN-VS)MEZAT GÜNÜ BELİRLİYELİM SADECE MUHABBET KUŞU SATIŞI YAPALIM DEDİ.

BU FİKİR BAN MANTIKLI GELDİ.HERKES SATMAK İSTEDİĞİ KUŞU GETİRİCEK VE AÇIK ARTTIRMAYLA KUŞ SATILICAK.
BENİM DÜŞÜNCEM KUŞLAR GERÇEK FİYATLARINI BULUCAK,TÜM ÜRETİCİLER TOPLANIP TANIŞICAK,BİRLİKTE FİKİR ALIŞVERİŞLERİ OLUCAK,YANİ KISACASI MUHAHABBETİN KIRALI OLUCAK.

BEN BU KONUYU SİZLERLE PAYLAŞIP İŞİN OLURU KONUSUNDA SİZLERİNDE FİKİRLERİNİ ALMAK İSTEDİM.

ARKADAŞLAR;
SİZLERİN OLUMLU YADA OLUMSUZ FİKİRLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ,

BU ARADA ANADOLU YAKASI DEDİM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN HERKESE AÇIKTIR BURASI.İLK    HEDEFİM ANADOLU YAKASINDAN OLUCAK  KATILIMI ARTTIRMAK.

HERKESE SAYGILARIMI SUNARIM

HAYIRLI ÜRETİMLER

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Ne kadar güzel olurdu...Muhabbetin kralı olurdu...Kısacası çok güzel olurdu.. evil_idea

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
arkadaşlar açık arttırma nekadar kalbalık olursa bizim için okadar iyi olur.okadar kuş satarız veya alırız.
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Kesinlikle güzel bir fikir ve gerekli de. Bizim gibi küçük üreticiler için gelir açısından da muhakkak ki iyi olur. Daha da önemlisi birbirimiz ile tanışır, kim nerede, hangi cins ile üretim yapıyor, birbirimize ne gibi katkılarımız olur anlamında da önemli bir fayda teşkil eder düşüncesindeyim.

Hayırlısı olur inşaAllah :)

burakkkk

Takipçi Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
ÖZDEMİR
Mehmet UYAR.' Alıntı:
Kesinlikle güzel bir fikir ve gerekli de. Bizim gibi küçük üreticiler için gelir açısından da muhakkak ki iyi olur. Daha da önemlisi birbirimiz ile tanışır, kim nerede, hangi cins ile üretim yapıyor, birbirimize ne gibi katkılarımız olur anlamında da önemli bir fayda teşkil eder düşüncesindeyim.

Hayırlısı olur inşaAllah :)

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
bu tür açık artırma şekli güvercinler için uygulanan bir yöntem muhabbet kuşları içinde çok faydalı olacagına eminim