Doruk Varol
Üyemiz
Arkadaşlar herkese merhaba..1 çift jumbo muhabbet kuşum var.Yuvayla gayet ilgililer dişi zamanını çoğunu yuvada geçiriyor.Yavru almak istiyorum.Elegant marka profesyonel üreticiler için üretim yemi aldım.Bununla beraber kalamar kemiği zaten olmazsa olmaz.Birde Quiko vitacombex multivitamin aldım.Bu vitamini kullanmama gerek varmı yoksa aldığım yem yeterli olurmu ? Yemin içeriği şöyle ;
% 38 Aspur (Kanarya yemi) Tohumu , % 22 Akdarı tohumu , % 10 Sarıdarı Tohumu ,% 4 Kırmızı Darı Tohumu ,% 6 Sarı Panicıum Tohumu , % 6 Japon darısı Tohumu , % 5 Yulaf İçi ,% 3 Kenevir Tohumu , % 3 Nijer Tohumu , % 1 (Beyaz-kahverengi) Perilla Tohumu , % 0,5 Soyulmuş Darı , %0,5 Çekirdek İçi , % 1 Yabani Tohumlar Harmanı.
% 38 Aspur (Kanarya yemi) Tohumu , % 22 Akdarı tohumu , % 10 Sarıdarı Tohumu ,% 4 Kırmızı Darı Tohumu ,% 6 Sarı Panicıum Tohumu , % 6 Japon darısı Tohumu , % 5 Yulaf İçi ,% 3 Kenevir Tohumu , % 3 Nijer Tohumu , % 1 (Beyaz-kahverengi) Perilla Tohumu , % 0,5 Soyulmuş Darı , %0,5 Çekirdek İçi , % 1 Yabani Tohumlar Harmanı.