Özgür ÇİN'e Teşekkürlerimi Sunuyorum / Bilal ERDEM 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Bugün ( 16.09.2012 ) Federasyonumuz tarafından verilen Hakem Semineri için Edremit'e gittim.Dün gece gecenin ilerleyen saati olmasına rağmen beni orada karşılayan ve evinde ağırlayan, sabahın ilk ışıklarına kadar sohbetini benden eksik etmeyen ve pazar tatil günü olmasına rağmen beni hiç bir  şekilde  yalnız  bırakmayan Dernek üyelerimizden  Özgür ÇİN kardeşime sonsuz teşekkürlerimi buradan sunmak istiyorum...
İşte ben yapmış olduğumuz işlerin bu yönünü çok seviyorum.
Arap Arapı Bağdatta  Kuşçu Kuşçuyu Her Yerde Bulur...

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Abicim ne demek seninle tanışmak gerçekten benim için büyük mutluluk. Her zaman beklerim dediğim gibi bu çok kısa oldu. Kısa sürede benle birçok bilgiyi paylaştığın içinde ben teşekkür ederim. Camiamızda ki herkese kapım açık başım gözüm üstüne. Sevgiler saygılar.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Allah dostluğunuzu daim etsin. Bende çoğu abimi bu forum aracılığı ile tanıdım. Herkes iyiyi güzeli düşünerek karşısındakine o şekilde davranıyo. Gönüller hep bir olsun

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Aslında ikimizinde görüntüsü daha iyi olabilirdi. Gece 4:30'da yatıp sabah 08:00'de kalkınca gözler ağız burun şiş oluyor. Ama Selahattin GÜÇLÜ abiye bende katılıyorum sakalsız gayet güzel :)

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kardeşim Özgür gibi kardeşler den Allahım bize hep nasip etsin ve kardeş sayımız artsın inşallah.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...