Ozon jeneratörü kullanan arkadaşlar yorumlarınız beklenıyor

manwolker

Üyemiz
Adı
onurhan
Soyadı
abacı
arkadaşlar üretimhaneniz üzerindeki belirli etkilerini açıklarmızın o kadar fark edılıyormu kullanıldığı

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Sistem ufak olmasına rağmen çok etkili bir görev yapıyor ilk anda üretimhanenin kendine özgü kokusunu çok güzel saf bir oksijenle değiştiğini hissediyorsun
Diğer faydalarını görme şansın yok mikrop öldürücü mantar,küf yok etme engelleme olaylarını zamanla göreceğiz
Ama temiz hava hemen hissediliyor ben şiddetle almayan arkadaşlara tafsiye ediyorum

manwolker

Üyemiz
Adı
onurhan
Soyadı
abacı
Teşekkürler  Selahattin abi ben alıcam zaten çok araştırdım ve inşallah sayımız 21 olursa 2 talepte alırız bizde

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kullanmaya başladıktan yarım saat içinde üretimhanenin kokusu farkedilir şekilde değişti. Çok güzel bir koku kapladı ortamı. Makinenin küçüklüğüne bakmayın marifeti büyük

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Sistem ufak olmasına rağmen çok etkili bir görev yapıyor ilk anda üretimhanenin kendine özgü kokusunu çok güzel saf bir oksijenle değiştiğini hissediyorsun
Diğer faydalarını görme şansın yok mikrop öldürücü mantar,küf yok etme engelleme olaylarını zamanla göreceğiz
Ama temiz hava hemen hissediliyor ben şiddetle almayan arkadaşlara tafsiye ediyorum

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
benim jenaratör bugün geldi evde denedim birden ortamı burun deliklerini yakar şekilde bir koku sardı evde konuşan 1 kuşum var o bile hapşurdu üretim hanede kullananlar yorumlarını yazarsa sevinirim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra kuşlara zarar vermez inşallah önceden kullananlar varmı yazarsa sevinirim yavrulara felan zarar veririmi aceba ( bu arada bilal kardeşimede çok teşekkür ederim ilgi ve alakasından dolayı )

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
bende 2 gundur uretimhanemde kullanmaktayim soguk oldugu icin kapiyi bacayi kapali tutuyorum sabahlari geldigimde cok  koku olurdu 2 gundur koku falan kalmadi oda sicakligi normalde 15 derecelerde olurdu simdi iceri girdigimde baya bi serinlik oluyor 10 dereceye dustu koku konusunda ise yaradigi gercek diger konularda selahattin abininde dedigi gibi zaman gosterecek birde uretim yaptigim yer biraz basik kaliyor nem orani yuksek normalde 3 gunluk diskilarin uzerinde kuf olusurdu simdi takip ediyorum kuf olusumu baya bi azaldi faydasiz bir urun oldugunu sanmiyorum CE onayli meyer sertifikali urun fiyat olarakta kalite olarakta piyasanin cok altinda bence almaya deger bir urun bilal abiye tekrar tesekur ederim

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
İlk gördüğümde dedim bune yaa ;D ;D sonra ürünü fişe taktım bir anda kümesin havası değişti. Bu ürünü bizim almamıza sebeb olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
http://www.airozon.com/air-ozon/test-sertifikasi.htm
http://www.airozonmini.com/ozon_belgeler.asp
http://www.airozonmini.com/default.asp

Neden Ozon?
Yüksek reaktivitesi sayesinde çeşitli organik ve inorganik molekül ve atomlar ile reaksiyona girerek onları oksitler. Bu reaksiyonlar sonucunda havadaki bakterileri ve mikropları etkisiz hale getirerek sterilizasyon sağlanmış olur. Reaksiyon başladıktan sonra ortamdaki hava sıcaklığına göre 5 dakika ile yarım saat içinde ozon molekülleri oksijene dönüşmeye başlar. Bu özelliği sayesinde ozon diğer dezenfektan maddelerinin aksine atık madde bırakmaz ve yan ürün oluşturma riski taşımaz.

Ozonla yapılan çalışmalar sonucunda , ozonun güçlü bir oksidan olması sayesinde havada;
Mikrop kırıcı olarak,
Koku giderici,
Ortamı kirleten pek çok organik molekülün yok edicisi olarak kullanılabileceği ispat edilmiştir.
Ozon jenaratörlerinin geliştirilmesi günümüzde ozon kullanım alanını, hızla genişletmektedir. Ozon bilinen bütün virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için yok edici etkiye sahiptir.

Neden Airozon D90?
Airozon D90 tipi küçük mekanlar için imal edilmiş özel bir ozon jenaratörüdür. AirOzon D90 tasarımında kullanım kolaylığı, bakım ile emniyet ön plana alınmıştır. Cihazın dış yüzeyi paslanmaz çelik'ten imal edilmiş olup, kutusundan çıkartıldığı an tak çalıştır özelliğindedir.

Ürünümüz FDA (ABD İLAÇ VE GIDA İDARESİ) ve WHO(DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ) standartlarında tam güvenilir seviyedir. CE onayı MEYER tarafından verilmiştir.

Ev ve ofis tipi kullanımlar için AirOzon D90, 80 metre kareye kadar etkili nötralizasyon sağlamakta ve ozonlama miktarı insan sağlığına zarar vermeyecek düzeyde; 50mg/saat tir.

Cihazla beraber verilen adaptörün cihaza takılması yeterlidir. D90 'ın bakımı çok pratik olup hiç bir ek yan masraf gerektirmez ve yıllarca güvenle kullanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Giriş voltajı: 12 V DC / Akım: 360 mA / Güç: > 5 W / Yüksek akım: 2,5 kV / Frekans: 15 kHz
Ozon üretimi: 50 mg/saat
Ağırlık: 840 gr. (adaptör dahil) / Boyutlar: 90x147mm (DxH)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
kümesdeki oksijeni hissetiyorum bu kadarını beklemiyordum vesile olan bilal  kardeşime teşekkür ederim

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Selahattin beye aynen katılıyorum.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Değerli paylaşımlar için teşekkürler...Alınması gereken bir ürünmüş...:)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sanırım ozon jeneratörü kuş üretimhanesinde ilk kullanmaya başlayan benim...2011 mayıs veya haziran ayından bu yana kullanıyorum. Bu konuyu da sitede ilk defa paylaşan benim, bunun üzerine Bilal ustanın girişimleri ile AirOzon cihazı üreticilere uygun fiyattan edinme fırsatı çıktı, Bilal ustaya katkılarından dolayı buradan tekrar teşekür etmek gerekiyor.

Şimdi gelelim soruya, eğer cihazın kullanma amacına bakarsak, cihaz söz verdiği gibi harika iş çıkarıyor. Havayı temizliyor, bakteri ve mikropları yok ediyor. Biz tabii ki bunları yaptığı anlara ve işlemi gözle göremiyoruz. Ben şahsen işe yaradığına inanıyorum.

Ayrıca sizlere bu cihazı başka nerelerde kullanabileceğinizi de söyleyebilirim. Ozon jeneratörünü ayrıca kullanılan yuvalıkların kaba temizliğini yaptıktan sonra, yuvalığı dezenfekte etmek için de kullanabilirsiniz. Yuvalığı tekrak kullanıma takmadan önce cihazı yuvalığın içine yerleştirin ve 4 dakika kadar çalıştırın. Cihazı kapatın ve yuvalığın içinden çıkarın. Yuvalığı 10 dakika kadar kapakları açık şekilde dinlendirin...tertemiz yuvalığınız artık tekrar kullanılmaya hazırdır.

mikropsuz ve bakterisiz günler dilerim  :)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
geçen gün bende behsat tiğiz kardeşimin üretimhanesinde gördüm güzel bir ürün

mahmut_4561

Yeni Üyemiz
Adı
MAHMUT
ozon jenarötörünü tekrar gündeme alsak alıcı kac kişi cıkar acaba öncerlik yapan olabilrmi ilk alıcı ben olurum mahmut balaban 0505 268 44 50

afatsum03

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KÖKSOY
Arkadaşlar bende dört gözle bekliyorum bilal kardeşimizin yeni bir kampanya başlatmasını