PARDON AMA BİRİLERİ SHOW MU DEDİ!! 2 dk AYIRINIZ HAYALİNİZDEKİ SHOW DAVET

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
BU GUN  ÜLKEMİZDEKİ  SHOW BUDGERIGAR  TOP  10 LİSTESİNDEKİ İLK ÜÇÜNCÜ SIRALARI KİMSEYE BIRAKMAYACAK KADAR BİLGİLİ AZİMLİ ÖZENLİ SEVGİLİ  CANIM ABİM    YAVUZ ALPTEKİN i ZİYARET ETTİM VE SİZLERLE  PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM...İNANIN BANA  EVE GELMEK İSTEMEDİM  :D  BİR AN  O ÜRETİMHANEDE  İŞÇİ OLMAK İSTEDİM.....RESİMLERİ ÇEKERKEN  HINZIRLAR  HER NE KADARDA RAHAT DURMASALARDA  UMARIM BEĞENİRSİNİZ....VE  BURADAN  CANIM ABİM YAVUZ ALPTEKİN E KUCAK DOLUSU SAYGI VE SEVGİLERİMİ  İLETİYORUM HELEDE  BANA  BU YOLDA GÖSTERMIŞ OLDUĞU YARDIM  VE BİLGİ BİRİKİMLERİNDEN DOLAYI  SONSUZ TEŞEKKÜRLER..............BU ARADA  İKİ  TANEDE  PIRLANTA GİBİ  MELEĞİMİZİDE GÖRMEK VE RESMETMEK NASİP  OLDU........BİRİNİN ADINI KIZ  KULESİ  DİĞERİNİN KİNİDE  GALATA  KULESİ  KOYDUM  :)  ALLAH  YOLLARINI BAHTLARINI ACIK ETSİN.......EMİNİM DERSLERİNDEDE  BABASININ HIRSI VE AZMİNİ TAŞIYORLARDI.............SEVGİ VE  SAYGIYLA  KALIN  ALPTEKİN AİLESİ.........................HEEE  BU ARADA  BUGUN BİR ADET  KIRIK FİRAR ETTİ  LAKİN YAKALAMADIK  :)  NEYSE  BUTUN BU GUZELLİKLERİN  NAZARI OLSUN  İNŞALLAH KARGA YADA KEDİYE YEM OLMAZ..... :( :(............GÜZEL VE DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER......

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah Yavuz hepsi harika kuşlar Allah bereketli yavrular almanı nasip etsin

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Show jumbo konusunda bana yol gösteren kişilerin başında geliyor. Kendisi hem insanlığı ile hem üreticiliğiyle benim için bir fenomendir. Allah nazardan saklasın kuşlarıda kendiside 4x4 bir insandır "Yavuz ALPTEKİN"

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Mevlam iyi dostlarımızı başımızdan eksik etmesin üretimhaneye kuşlara dostlugunuza ayrı ayrı Maşallah

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
dostluklar daim olsun kuşlara bayıldımm maşaallah..

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
yavuz kardeşim kuşların maşallahı var allah nazardan saklasın sonunda senin kuşları görmeye nasip oldu hele hele aralarında bir kaç tanesi güzeller onların kıymetini bil kimsenn kümesinde kolay kolay bulunmuyan kuşlardır allah senin gibi üreticileri mahçup etmesin üretim sezonun en güzel geçmesini dileirm ayrıca karahanada tşk ederim bizlere resimleri sergilediği için

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Burhan KADEM' Alıntı:
yavuz kardeşim kuşların maşallahı var allah nazardan saklasın sonunda senin kuşları görmeye nasip oldu hele hele aralarında bir kaç tanesi güzeller onların kıymetini bil kimsenn kümesinde kolay kolay bulunmuyan kuşlardır allah senin gibi üreticileri mahçup etmesin üretim sezonun en güzel geçmesini dileirm ayrıca karahanada tşk ederim bizlere resimleri sergilediği için
..estagurllah  Burhancım kısmetse  bundan kelli inşallah vakıt  buldukca sizin gibi kıymeli üreticileri ziyaret edip dostluk  ve  ustadlıklarınızı resmedeceğim.....sende  bayagıdır  yoksa Burhan nerelerdesın hayırdır  devam mı show a??ve  Yavuz abinin diğer bi çok çiftinide çekmedim nazar değmesin diye  ALLAH  herkese layıgınca basip etsin..

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
HAYIRLI ÜRETİMLER DİLERİM
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
maaşallah allah nazarlardan korusun hem kızlarımızı hem kuşlarımızı sağlıklı  bol yavrulu günler inşallah

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Allahım nazarlardan korusun kuşları ve kızlarımızı kuşlarımıza bol yavrular kızlarımıza Allahtan zihin açıklığı dilerim

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
MAŞALLAH YAVUZUM ALLAHIM NAZAR DEĞDİRMESİN YOLUN HEP AÇIK OLSUN UFAKLIKLARADA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEP MUTLU OLSUNLAR...... alkisd