PARDON AMA BİRİLERİ SHOW MU DEDİ!! 2 dk AYIRINIZ HAYALİNİZDEKİ SHOW DAVET

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ugurum anlık oldu merak etme  kardesım birdahakine inşallah  aklımdasın...sonrada  aklıma geldin ama  Yavuz abiminde  vaktı yoktu  fazla saten.......unutma  bi dahakine  beraberiz...ama bu kez  mesut çetin e  baskın  yapabiliriz :) kendisi duymasın  :):):)  sonra aklımda  özkan var  derken burhan ustad oo  daha cok işimiz  var senle  ugurcum :)  yalnız  sağlam bir  kamera bulmamız gerek  foto mak  var da  kamera  yok  :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ok kardeşim o zaman  bayramdan sonra  ilk baskın  mesut çetin e  :)  yada  önce  yavuz abiye  yaparız oradan mesut a  :)

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
Karahan UZUN.' Alıntı:
..estagurllah  Burhancım kısmetse  bundan kelli inşallah vakıt  buldukca sizin gibi kıymeli üreticileri ziyaret edip dostluk  ve  ustadlıklarınızı resmedeceğim.....sende  bayagıdır  yoksa Burhan nerelerdesın hayırdır  devam mı show a??ve  Yavuz abinin diğer bi çok çiftinide çekmedim nazar değmesin diye  ALLAH  herkese layıgınca basip etsin..
kardeşim baya zamandır biraz uzak durudm ama devam ediyorum bir kaç adet şow kuşum okadar bide tepeli mevcut şuanda tepeli muhabbette baya oturttuk düzeni ankarada bir kümesimiz bir abimizle beraber bende biraz ispinoz ve finch çeşitlerine merak sardım onları arttırmayı planlıyorum bu aralar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ohoooo kardesım sen neler  yapmısın neler  ALLAH  muaffak etsin utandırmasın inşallah.........ugur kardesimizle bir gun baskına  gelicez haberin olsun  :)

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
Karahan UZUN.' Alıntı:
ohoooo kardesım sen neler  yapmısın neler  ALLAH  muaffak etsin utandırmasın inşallah.........ugur kardesimizle bir gun baskına  gelicez haberin olsun  :)
1 hafta kadar kümesim müsait ondan sonra uzun bir süre müsait olmuyacak eğer 1 hafta içinde gelicekseniz beklerim sizi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
bayramdan sonra  geliyoruz  kardeşim inşallah şimdiden cayları hazırla  :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ŞÖYLE  BİR  MANGALDAMI  YAPSAK  BURHAN  ABARTALIM  İŞİ  :)  MAGLUM KURBAN BAYRAMI ADETTENDIR  :)