speedy sarı
Uzman Üyemiz
Karahan abi haber verseydin keşke beraber giderdik...
kardeşim baya zamandır biraz uzak durudm ama devam ediyorum bir kaç adet şow kuşum okadar bide tepeli mevcut şuanda tepeli muhabbette baya oturttuk düzeni ankarada bir kümesimiz bir abimizle beraber bende biraz ispinoz ve finch çeşitlerine merak sardım onları arttırmayı planlıyorum bu aralarKarahan UZUN.' Alıntı:..estagurllah Burhancım kısmetse bundan kelli inşallah vakıt buldukca sizin gibi kıymeli üreticileri ziyaret edip dostluk ve ustadlıklarınızı resmedeceğim.....sende bayagıdır yoksa Burhan nerelerdesın hayırdır devam mı show a??ve Yavuz abinin diğer bi çok çiftinide çekmedim nazar değmesin diye ALLAH herkese layıgınca basip etsin..
1 hafta kadar kümesim müsait ondan sonra uzun bir süre müsait olmuyacak eğer 1 hafta içinde gelicekseniz beklerim siziKarahan UZUN.' Alıntı:ohoooo kardesım sen neler yapmısın neler ALLAH muaffak etsin utandırmasın inşallah.........ugur kardesimizle bir gun baskına gelicez haberin olsun![]()
+1Karahan UZUN.' Alıntı:bayramdan sonra geliyoruz kardeşim inşallah şimdiden cayları hazırla![]()
tamam kardeşlerim bekliyorumKarahan UZUN.' Alıntı:bayramdan sonra geliyoruz kardeşim inşallah şimdiden cayları hazırla![]()
hahahahah rotfl smilekiKarahan UZUN.' Alıntı:ŞÖYLE BİR MANGALDAMI YAPSAK BURHAN ABARTALIM İŞİMAGLUM KURBAN BAYRAMI ADETTENDIR
![]()
Hasan ATAY' Alıntı:dostluklar daim olsun kuşlara bayıldımm maşaallah..
Faruk ŞANLI' Alıntı: