BAŞKA YERLERE ÇEKER İNSANLAReteamsah' Alıntı:KAYPET benzin istasyonu gibi geldi bana abi.![]()
Aaaa ahmetcim. Pet yeni trend. Sen çok eskide kalmışsın. Ne o öyle akvaryum falan.Ahmet SALMAN' Alıntı:pet!!,petshop!! türkçe'ye ne oldu arkadaşlar nerde kaldı bizim akvaryumcu öldümü?
mesela,okyanus akvaryum.
Size de hayırlı olsun. Dükkanınızın resimlerini bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz. Belki yapıcı önerilerimiz olabilir.emre erol' Alıntı:abi bizde dükkan açıyoruz
Malesef yabancı isimlere, kişiler olan hayranlığımız zamanla tüm örf-adetlerimizi kaybetmemize ve atalarımızdan bize kalan tüm güzel ahlaklarımızı gün gelip bir gün alıp götürecek... her zaman bunlara tepkilerimizi gösteririz ama yinede yabancı isimleri v.b gibi yabancı hayranlığımızı uygulamaktanda vazgeçmeyiz...Ahmet SALMAN' Alıntı:pet!!,petshop!! türkçe'ye ne oldu arkadaşlar nerde kaldı bizim akvaryumcu öldümü?
mesela,okyanus akvaryum.
kesinlikle katılıyorum gitgide herşeyimiz yabancılara dönüyoAhmet SALMAN' Alıntı:pet!!,petshop!! türkçe'ye ne oldu arkadaşlar nerde kaldı bizim akvaryumcu öldümü?
mesela,okyanus akvaryum.
akvaryum yazınca içinde evcil hayvan satıldığını anlayamazmısınHaYLaZzZ' Alıntı:Dikkat ederseniz akvaryumcu öldü yeni acılan tüm yerlerin sonunda petshop var akvaryumcu koyan yok.
???HaYLaZzZ' Alıntı:ben anlarım ama artık akvaryumcu yerini popüler kültürde petshopa bıraktı. Daha gecen haftaçağrı petshop dıye bır yer acıldı benim eve yakın neden petshop koydun akvaryumcu koymadın diye sorduğumda insanlar akvaryumcu yazdığımızda sadece akvaryum balık var felan sanıyor petshop yazdığımızda akvaryum kuş balık kedi köpek ve mazemelerinin olduğunu anladığı için öyle yazdım diyor düşünüyorm adamda haklı.