Pet shop Açmak

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Arkadaşlar merhaba cümleten cumanız mübarek olsun

Benim siz değerli site  üyelerine  bir sorum olucak ve  bu soruma burda  cevap arayacağım
sitedemizde beni tanıyanınız var tanımayanız var ben  ist b.evler yenibosnada  muhabbet kuşu üretimi yapmakdayım yaklaşık 100 takımım var  selahattin abim  yılmaz kardeşim bilirler üretime  7-8 takımla başlamışken  şu an 100 takıma  ulaştım  siz değerli site üyelerine soruma gelince
ben  petshop açmak istiyorum  cadde üzerinde 2 katlı bir dükkan buldum  kirası 1250 tl  muhabbet kuşu  kanarya 'dan anlıyorum fakat iş akvaryum işine gelince balığın dişisini erkeğini bilmem  sizden  ricam  petshop işine girmelimiyim  girmemeliyim. diyceksiniz ki  para senin  paran  doğru para benim paramda  akıl akıldan  her zaman üstündür ,benim için artıları ne olur eksileri ne olur sitede bir çok petshop cu arkadaşım var  onlarında yorumlarını bekliyorum  dükkanı bulduğum caddede hiç petshop yok çok araştırdım sokak sokak gezdim  ilaçlık için petshop yok arkadaşlar  yorumlarınız için şimdiden  tşk ederim .

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ticaret güzeldir tabi yapabilene.Kendine güvenin varsa hayırlı uğurlu olsun.Slm

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuş işi risktir daha doğrusu canlı işi eğer ben risk alabilirim diyorsanız açın

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Slm abi babamdan kalan bı mirasım var kayısı bahçesinde çalışıyordum babam geldi kolay gelsin oğlum dedi eğer bir ısı yapıyorsan o işi seveceksin kayısı bile senin sevginden anlar o da sana mahsul ile karşılığını verir ben hep bu söze göre çalısmaya çalıştım yaptıgım ısı sevdim anladığım kadarı ile seven birisin ve inşallah hersey gönlünce olur

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
İlk öncelikle herşey umarım gönlünüzce olur diyeyim.
Kendim Pet SHOP dükkanı işletiyorum ve 10 yaşımdan beri nerde ise bu dükkanlarda büyüdük desek yerii vardır . bu iş seversen yapabileceğin bir iştir. Kuş çeşidi olarak dükkanı sınırlandıramazssın . Balık ve akvaryum başlı başına çeşidi çok olak ve üretim hastalık gibi bilgilerini iyi bilmek gerekir. Nedeni ise gelen müşteri potansiyelini ancak o şekilde yakalıyabilirsiniz. Yani sizegelen su varmı bu varmı bu nasıl olur diye sorduğunda yanıztsız bırakısrasınız geri dönüşü olmayan müşteriler olur. Dükkanın yeri bıcımı kış şartları yaz şartları nasıl olur diye iyi bir fizibilite çalışması yapın. Büyük yerlerde dükkan açmak istiyorsanız büyük oynamanız gerekir .  İnşallah her şeye dediğim gibi gönlünüzce olur.

mertol elmasdiken

Takipçi Üyemiz
Adı
mertol
Soyadı
elmasdiken
istanbulda ıkamet edıyorum.kanarya ve muhabbet üretımhanem vardı birgun kusları sattıgım kişiyekızdım hep daha ucuza alma pesınde bende petshop actım kızmaz olaydım evet para kazandım ama ne pazarım ne bayramım kaldı.eger evliysen cocuklar sensız buyuyorarkadaslarıngezerken sen dukkandasın inanki hersey para degil kuslarını ararsın benim gibi üretimhanenden vazgecersen malzemelerını depoda tut dagıtma derım benim gibi.10 sene petshop işlettim.yanlış anlama hayalinden vaz gec demiyorum sadece hazırlıklı olman acısından yazdım.verecegin kararda ailen hep yanında olsun moral  basarıda onemlidir

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Mertol ELMASDİKEN' Alıntı:
istanbulda ıkamet edıyorum.kanarya ve muhabbet üretımhanem vardı birgun kusları sattıgım kişiyekızdım hep daha ucuza alma pesınde bende petshop actım kızmaz olaydım evet para kazandım ama ne pazarım ne bayramım kaldı.eger evliysen cocuklar sensız buyuyorarkadaslarıngezerken sen dukkandasın inanki hersey para degil kuslarını ararsın benim gibi üretimhanenden vazgecersen malzemelerını depoda tut dagıtma derım benim gibi.10 sene petshop işlettim.yanlış anlama hayalinden vaz gec demiyorum sadece hazırlıklı olman acısından yazdım.verecegin kararda ailen hep yanında olsun moral  basarıda onemlidir
Arkadaşlar  kıymetli yorumlarınız için tşk ederim 

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
bir de şöyle düşünün arkadaşlar hangi esnafın dogru düzgün pazarı tatili var ki. ben de 6 yıldır internet cafe işletiyorum 6 yıldır  dükkandan tatil için çıkamadım. en fazla bayramda  iki gün bayram ziyaretine giderim ama hep aklım  cafede kalır. esnaflık zor işmiş. ama çok çok güzel işmiş onuda  anladım.  çok para kazanmasamda olur dersenız. her türlü kendinize cocuklarınıza zaman ayırabılırsınız. HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN RABBİM.

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Hasan ÇELİK' Alıntı:
bir de şöyle düşünün arkadaşlar hangi esnafın dogru düzgün pazarı tatili var ki. ben de 6 yıldır internet cafe işletiyorum 6 yıldır  dükkandan tatil için çıkamadım. en fazla bayramda  iki gün bayram ziyaretine giderim ama hep aklım  cafede kalır. esnaflık zor işmiş. ama çok çok güzel işmiş onuda  anladım.  çok para kazanmasamda olur dersenız. her türlü kendinize cocuklarınıza zaman ayırabılırsınız. HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN RABBİM.
hasan  merhaba  9 yıl internetcafe  işlettim  bayram seyran  cenaze  hiç birini bilmedik  bu kuş sevdası 7-8 takımla cafemin alt katında  başladı daha  sonra cafemi devrettim  kuş sevdası bitmedi  100 takıma çıkardım  yine 2 katlı dükkanımın alt katı üretimhane üst katında sizlerin  internetçilerin  kulaklık klavye mause  larını tamir etmek deyim hatta senin  bile  2-3 sefer kulaklıklarını tamir etmiştim  değerli site üyeleri arkadaşlarım  değerli yorumlarınız için  tekrar  tekrar  tşk ederim  hasan bana  özelden  mesaj atarmısın tşk.

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
evet abi şimdi hatırladım. hatta sana baya bi kızgındım :) son gelen kulaklıkları hiç beğenmemiştim. seni burda görmek açıkcası hoşuma gitti.

engin1968

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
göçmen
Hasan ÇELİK' Alıntı:
evet abi şimdi hatırladım. hatta sana baya bi kızgındım :) son gelen kulaklıkları hiç beğenmemiştim. seni burda görmek açıkcası hoşuma gitti.
Beğenmediğin  kulaklıklarla  birlikte diğer tamir edilecekleride gönder yapayın beğenmediklerinde , hiç problem değil güzel kardeşim.