PETSHOPÇU DENETİM EKİBİNE SALDIRDI...MYNET HABER

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
petshopcuların işi gücü hile hurda bir çoğunluğu bu yüzden bu tür olaylar olur.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Bilgilendirme denetimiymiş keşke bu kadar sorun çıkarmasaydı petshopçu vatandaş.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
yasa yururluge girip asıl denetim başlasın siz o zaman görün olayları bunlar daha başlangıç bu zamana kadar kimse denetlemıyordu başına buyruk bir sektördü benım bildigim kuşlara yem bile vermekden aciz çok kişi var gerisini söylemeye gerek yok yem ver şu kuşlara dedigimde bırak ya ortalıgı pisletiyorlar diyen yok çok yem vermıcen kuş şişer satılmaz diye akıl verenler vs vs bunlar başlangıç ortalık fena karışıcak esas denetimlerde

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
vala  benim semtimdekiler  ayvayı yediler  bıldıgım gördüğüm kadarıyla  işleri  çok zorlasacak  bakımsız  kirli  pis

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Herkesin gereken özeni göstermesi lazım benCe.. Zira Yaradılanı sevmek lazımdır Yaradandan ötürü.. Keşke bilgilendirme amaçlıdan ziyade kontrol içinde denetlemeler yapılsa sık sık..

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
İsa YILMAZ.' Alıntı:
petshopcuların işi gücü hile hurda bir çoğunluğu bu yüzden bu tür olaylar olur.
işini düzgün yapanları tenzih ederek sonuna kadar katılıyorum

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
zamanla bu denetimler arttıkça herkes işi kuralına göre yapmak zorunda kalıcak.kural neyse herkes için uygulansın herkes dikkat etsin emeğinin karşılığını tüm üreticiler alması dileğiyle.

muyar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.leenglish.com
Adı
Mehmet
Soyadı
Uyar
Herkes işini kuralına uygun ve düzgün yapacak, Avrupadaki üreticelere ve petshopculara bakıp imreniyoruz, niye, çünkü işlerini kuralına uygun yapıyorlar. Bizim de alışmamız lazım artık :)

Tabii ki işlerini kuralına uygun bir şekilde yapanlara sözüm yok :)