PETSHOPLARIN DİKKATİNE..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
s.a tarım il müdürlüğü bana geldi.. vergi levhası ruhsat esnaf ve sanatkarlar odasına kayıt bi veterinerle imzalanmış noter tastikli en az 1 yıllık sözleşme.. bunları istedi.. bunların hepsini yaptim.. şimdide bi kagit daha gelmiş.. tarım il müdürlüğünün ruhsati icinde basvuru yapın deniliyor..
petshop işleten arkadaslar bu tarım il müdürlüğünün kendi ruhsatı icin ucret ödeniyormu?
ödeniyorsa ne kadar istiyorlar.. birkac kisi tarım il müdürlüğünün ruhsatı icin 4.000 tl gittini söledi.. tarım il müdürlüğünede emin olmadan gitmek istemiyorum bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim..

mumit

Takipçi Üyemiz
Bence çok Abartmış fiyat ta bir yanlışlık olmasın. istanbulda arkadaşım 2010 yılında tarım il müd. ruhsat almış hepsi 700 tl ye tuttu. 2012 4000 tl ye mümkün değil

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Bi kaç düzgün üretici abilerimiz arkadaşlarımız var onlarada nası zorluk çıkarsak diye uğrasıp duruolar yıllık 4000 tl çok büyük bi  mebla...

hakantoga

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
toğa
abi bursa da ki petshopcu  arkdasımda  gerekli islemlerin  3000tl geçtigini  söylemişti  yani  vereriner bile  yıllık  sözleşmede 1000 1500 tl istedigini  söyledi  hatta ve hatta  bursadaki  kurs da da  gerekli  mevzuatlar  anlatıldı  18 yasından  küçüklere  satış yapılamaz  kafeslerin  boyutları  50*50*50  gibi  akvaryum boyutlarının 60*80*60  temizlik  için su  gidere  direk  verilmeyecek  kuşlar için  özel  karantina kafesleri oluşturulacak bilezik olayına  itina edilecek  varsa  seceresi  alınacak  üreticiden  fatura  ıvır  zıvırdan bahsetti  neredeyse  işten  sogudu  adamlar  denetim üstüne  denetim  cezalar  da  bayağı  fazla  6000-12000 kadar  kapatmaya  kadaar  gidiyor  mu  iş   
  Allah yardımcın olsun

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
Veteriner ucreti bir tanidik bulursan bedava bile olur. ama yoksa veteriner 700-750tl civari olur. onun haricinde il tarimin istediklerini yapiyorsun( su gideri, ruhsatli ilac, havalandirma) . Onlar gelip denetliyor. Denetleme bitince sana ruhsatini gel al diyorlar. o zaman 700 civari para veriyorsun.maymun,  yilan, sincap, saka, tavuk falan satmadiktan sonra sikinti yok. İlac olarakta kesinlikle kontra satma yeterli. Kus satisi icin defter tutuyorsun. ilk basta fatura kestirmen gerekli (muhabbetkusu icin de) . bilezik istemiyorlar.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mesut TOYDEMİR' Alıntı:
Veteriner ucreti bir tanidik bulursan bedava bile olur. ama yoksa veteriner 700-750tl civari olur. onun haricinde il tarimin istediklerini yapiyorsun( su gideri, ruhsatli ilac, havalandirma) . Onlar gelip denetliyor. Denetleme bitince sana ruhsatini gel al diyorlar. o zaman 700 civari para veriyorsun.maymun,  yilan, sincap, saka, tavuk falan satmadiktan sonra sikinti yok. İlac olarakta kesinlikle kontra satma yeterli. Kus satisi icin defter tutuyorsun. ilk basta fatura kestirmen gerekli (muhabbetkusu icin de) . bilezik istemiyorlar.
şimdi komple belediyeden dukkanın kendi ruhsatını veteriner hekimi esnaf sanatkarlar odasını  vergi levhasını cıkardıktan sonra.. ayrıyeten bide il tarım müdürlüğüne 700 falan mı gidiyor dogrumu anlamısım

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
VALLA BU İŞİNDE TADINI KAÇIRDILAR ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Serkan KUCCUK' Alıntı:
Siz bunları yenı yapıyorsunuz ben istanbulda bunları aştık artık :)
ilk önce belediye ruhsatı cıkarmanız gerekıyor
belediye ruhsatı cıkarmadan il tarım mudurluğunden ruhsat alamazsınız
bilginiz olsun
4.000 abartı bır rakam haberınız olsun vergı ve harc paraları dahıl olmak uzere 900 tl ben cıkardım.
belediye ruhsatı falan zaten cıkardımda.. sormak istedigim sadece tarım il müdürlüğünün masrafı ne kadar?

Decadia

Takipçi Üyemiz
Adı
KERİM
Soyadı
YAPAR
Arkadaslar Mersin dekı Tarım il müdürlügü çalıştıgım bankadan maaş alıyor,bayagı bir müşterimiz var,sizin için araştırma yaparım.
Syg

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
arkadaşlar metre kareye göre ruhsat harçları deyişir petşop dersen daha fazla ruhsat harcı çıkar kedi köpek satışın yoksa petsop deme kuşbalık ve malzeme satış yeri de tarıma birde ruhsat harçları yıllık olmaz bir defaya mahsus alınır