Tamam her köpek egtitilir,pitbullarda egitilir,sadiktir,ama bu köpekler saldirdiginda sonuclari cok kötü oluyor.hepimiz hayvanlari seviyoruz ama saldirdiginda bu köpekler savunmak icin degil,öldürmek icin saldiriyor.normal bi köpek hani evlerde beslenenler,saldirdiginda,sadece kendini savunur yada tehtidi uzaklastirmaya calisir tehtid yok olduğunda köpekte saldırıyı bırakır,ama pitbul öyle degil,saldırdığında bu köpekler öldürme içgüdüsüyle saldırıyor, bunun aksini iddia edenlere de ben inanmıyorum,
Ne olursa olsun nekadar iyi eğitilirse eğitilsin o içgüdüyle saldıran bir hayvan pet kategorisine alınmamalı, heee sadece pitbull mu ? tabikide hayır, birsürü pet kategorisinde bu tehlikede hayvanlar mevcut..
arkadaşım besliyordu pitbull, daha 5-6 aylık haliyle bile oyun oynarken tuttuğunda elimi bırakmıyordu, diğer elimle çenesini açıp öyle elimi alıyordum, ve o kan o köpekte var...sanıyorsunuz ki nekadar güzel eğitimli saldırgan değil, ama aniden o moda geçtiğini 5-6 aylık pitbullda birebir yaşadım, yetişkin bir pitbull'un yapacakları ortada..doğalarında bu içgüdü var çünkü,
Hayvanlar Bizler için kesinlikle çok çok çook değerli, ama asla hayvanlara verilen değer İnsan hayatından daha değerli olamaz, öteye de geçemez....