Pitbullu Boğarak Canını Kurtardı

Murat TÜRK

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRK
Çetin KAYA' Alıntı:
Pitbulu savunan insanların bencil olduğunu düşünüyorum
zaten bu köpekler pek sahibine saldırmıyor genelde başkalarına saldırıyor
bunuda göz önünde tutmak lazım

Hiçbir köpek sahibine saldırmaz veya sahibi tut demedikçe başkasına saldırmaz.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Okan EKUKLU' Alıntı:
bu nası bi düşünce çözemedim insana sadece pitbulmu saldırıyo hiçmi karşılaşmadınız veya duymadınız bi pincherin bile ısırdığını ozaman bütün köpekleri öldürelim düşünce yanlış...
haberlere çıkmış bi olay bile var pitbullu eğitip bebekli odada besliyolar siz nasıl eğitirseniz öyle alışır...
Pitbullun doğasında var saldırmak,eğitmesi dahi zor bir hayvandır.Zaten safkan bir hayvan değildir kangal gibi,bir çok çifleştirme yöntemleriyle ortaya çıkmış bir canavar pitbull bu yüzden benim nazarımda bir köpek değildir asla.Köpek dediğin sahibine dahi saldırmaz,hiç bir eğitim almamış kangal gibi çocuğa saldırmaz,ha bir kangal çocuğa saldırdıysa bu binde bir gözüken olaydır ama pitbull her yıl en çok aldıran yaralayan öldüren köpek konumundadır.Eğitmesi dahi zor olan bu hayvanı sırf güç gösterisi amaçlı elde ayakta taşımak beslemek yanlarında dolaştırmak muhtemel insan yaralanmasına veya ölmesine sebebiyyettir.Ha delinin birisi omzunda tüfekle meydanlarda dolaşmış,ha pitbulla dolaşmış aynı hesap.Sahibi bile engel olamıyor pitbula.Anca bu köpek çok küçük yaştayken eğitime yollayacak,eğitimi aksatılmayacak anca o şekilde zar zor yola gelir.Halkımızda da eğitme huyu/parası olmadığı için sadece ego tatmini için bu köpekleri yanlarında dolaştırıyorlar.
Pitbull ve pitbull cinsi köpeklerin zaten satışı yasak,gezdirilmesi içinde bazı kurallar var ısırmamaları için ağıza takılan maske türü şey gibi.
Pitbull'a her zaman karşıyımdır ve tabi pitbulların çoğaltılmasına da,beslenmesine de karşıyım.Soyları kurutulması lazım.Ha dağdaki terörist ha pitbull,fark göremiyorum.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
birincisi şu pitbulu savunan  bencildir kelimesini neye dayanarak kuruyosunuz o hakkı kim veriyor ikincisi 23 yaşındayım bu yaşıma kadar elime bir çok köpek geçti bunların içinde en az 8 tane pitbull geçti bakamayan arkadaşlarım olsun sokağa bırakılmış olsun bi süre bakıp isteyen dostlarıma veya kayıpsa sahiplerine verdim bu köpekleri ben yavruyken almadım aldığım köpekler bana saldırmayı bırakın havlamadı bile sokakta gezerken ne bir insana ne başka birşeye saldırdı sizin bahsettiğiniz pitbulun özelliği değil sahibinin özelliği siz köpeği yavruyken çene kası gelişsin diye bez tutturursanız sokaktan geçen bir çocuğun veya herhangi bir insanın boynundaki atkıya saldırır şemsiyeye saldırır ve sonuçta saldırmış olur o insan kendini korumak isterken o şekilde yetiştirilmiş hayvan insanın herhangi bi yerini tuttumu bırakmaz kimisi suda nehirlerde eğitiyo kimisi araç tekerleiğiyle hiçmi video izlemediniz siz köpeği arkadaşlarınıza svdirmez herkezten uzak tutup sizi dinlemesi için şiddet uygularsanız ozaman işin rengi değişir ne ekersen onu biçersin....

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
maaşallah bizim sitede yok yok konu nerelere gelmiş canım arkadaşlarım bu veya şu köpek değil maksat isterse insanlar aslan besler bu sevgi ve CEPLE ALAKALI YINE OLAY EĞİTİME DAYANIYOR SAHİP ÇIKAMAYACAĞIN HAYVANI KAPIYA KOYMAYACAKSIN BENCE ARZULAR ŞELALE SLM

efdal sarac

Üyemiz
Adı
Efdal
Soyadı
SARAC
Tamam her köpek egtitilir,pitbullarda egitilir,sadiktir,ama bu köpekler saldirdiginda sonuclari cok kötü oluyor.hepimiz hayvanlari seviyoruz ama saldirdiginda bu köpekler savunmak icin degil,öldürmek icin saldiriyor.normal bi köpek hani evlerde beslenenler,saldirdiginda,sadece kendini savunur yada tehtidi uzaklastirmaya calisir tehtid yok olduğunda köpekte saldırıyı bırakır,ama pitbul öyle degil,saldırdığında bu köpekler öldürme içgüdüsüyle saldırıyor, bunun aksini iddia edenlere de ben inanmıyorum,

Ne olursa olsun nekadar iyi eğitilirse eğitilsin o içgüdüyle saldıran bir hayvan pet kategorisine alınmamalı, heee sadece pitbull mu ? tabikide hayır, birsürü pet kategorisinde bu tehlikede hayvanlar mevcut..

arkadaşım besliyordu pitbull, daha 5-6 aylık haliyle bile oyun oynarken tuttuğunda elimi bırakmıyordu, diğer elimle çenesini açıp öyle elimi alıyordum, ve o kan o köpekte var...sanıyorsunuz ki nekadar güzel eğitimli saldırgan değil, ama aniden o moda geçtiğini 5-6 aylık pitbullda birebir yaşadım, yetişkin bir pitbull'un yapacakları ortada..doğalarında bu içgüdü var çünkü,

Hayvanlar Bizler için kesinlikle çok çok çook değerli, ama asla hayvanlara verilen değer İnsan hayatından daha değerli olamaz, öteye de geçemez....

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
ya o kadar köpek türü varken neden pitbul beslerler anlamam.. al bi golden besle