Plastik Folluk Hakkında...

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Plastik folluklar boyut olarak standartmıdır,? daha büyük plastik folluklar varsa nerden bulabilirim?? şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi geceler dilerim.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Genelde piyasada 19.5 x 17 ölçüsünde var ama jumbo ve papaganlar için özel büyük boy alabilirsiniz . Yada çamdan özel yapım istediğiniz ölçüde alabilirsiniz

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Genelde piyasada 19.5 x 17 ölçüsünde var ama jumbo ve papaganlar için özel büyük boy alabilirsiniz . Yada çamdan özel yapım istediğiniz ölçüde alabilirsiniz
Teşekkürler Fatihbey, zaman önemli malum o yüzden plastik folluğun temizliği kolay ve hızlı oluyor, sizin vermiş oldugunuz ölçüden plastik folluk elimde mevcut, daha büyük lazım jumbolar için nerden, nasıl bulabilirim gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.

zemeskis

Takipçi Üyemiz
19,5X17 jumbolar için ideal.. Bence daha büyük kullanmayın. Ben Jumbolarıma kullanıyorum. Çok da rahat.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Hasan US' Alıntı:
Sitede kayıtlı cengiz basut beyde var, kendisi ile iletişime geçerseniz hem detayları, hem fiyatı görüşürüsünüz.
Teşekkür ederim, ben de cengiz beyden almıştım zamanında ama tam ölçüleri  10 x 20 x 21,5 cm...