hasan us
Uzman Üyemiz
Plastik folluklar boyut olarak standartmıdır,? daha büyük plastik folluklar varsa nerden bulabilirim?? şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi geceler dilerim.
Teşekkürler Fatihbey, zaman önemli malum o yüzden plastik folluğun temizliği kolay ve hızlı oluyor, sizin vermiş oldugunuz ölçüden plastik folluk elimde mevcut, daha büyük lazım jumbolar için nerden, nasıl bulabilirim gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler.Fatih MANSIZ' Alıntı:Genelde piyasada 19.5 x 17 ölçüsünde var ama jumbo ve papaganlar için özel büyük boy alabilirsiniz . Yada çamdan özel yapım istediğiniz ölçüde alabilirsiniz
Teşekürler. Sonunda 22 * 20 ölçülerinde buldum.Ersin BEDİR' Alıntı:19,5X17 jumbolar için ideal.. Bence daha büyük kullanmayın. Ben Jumbolarıma kullanıyorum. Çok da rahat.
Nereden temin ettin ve fiyatını öğrenebilir miyim?Hasan US' Alıntı:Teşekürler. Sonunda 22 * 20 ölçülerinde buldum.
Sitede kayıtlı cengiz basut beyde var, kendisi ile iletişime geçerseniz hem detayları, hem fiyatı görüşürüsünüz.Ahmet KARA.' Alıntı:Nereden temin ettin ve fiyatını öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim, ben de cengiz beyden almıştım zamanında ama tam ölçüleri 10 x 20 x 21,5 cm...Hasan US' Alıntı:Sitede kayıtlı cengiz basut beyde var, kendisi ile iletişime geçerseniz hem detayları, hem fiyatı görüşürüsünüz.