Plastik Yuvalık

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Kargo adresinizi mesajla bildirirseniz, 2 adet gönderebilirim. sizin ölçülere yakın hazır mevcut var. kenarlarını çam talaşıyla doldurursunuz, uzun gelen kenarı maket bıçağıyla birkaç kez çizip kırabilirsiniz...
görüşmek üzere

batub

Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Eren
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Kargo adresinizi mesajla bildirirseniz, 2 adet gönderebilirim. sizin ölçülere yakın hazır mevcut var. kenarlarını çam talaşıyla doldurursunuz, uzun gelen kenarı maket bıçağıyla birkaç kez çizip kırabilirsiniz...
görüşmek üzere
Gönderdim hocam bilgileri.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Sn.Eren Kargonuzu bugün PTT kargo ile gönderdim...inşallah istediğiniz gibi olmuştur...ben  halen 30 kafeste bu şekilde kullanıyorum...teslim alınca bilgi verirseniz sevinirim....

batub

Üyemiz
Adı
Mert
Soyadı
Eren
Cihat AVCIOĞLU' Alıntı:
Sn.Eren Kargonuzu bugün PTT kargo ile gönderdim...inşallah istediğiniz gibi olmuştur...ben  halen 30 kafeste bu şekilde kullanıyorum...teslim alınca bilgi verirseniz sevinirim....
Çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten çok yardımcı oldunuz.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
daniel lütolfun yuvalikların da yumurta oyuğu yok yeni fark ettim demekki sıkıntı çıkmıyor.

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Arkadaşımıza gönderdiğim yuvalık altları bugün ulaşmış. bakalım ilk izlenim ve yorumları nasıl olacak...
AYnı yuvalıktan 30 adet kullanıyorum. ticari gibi olacak biraz ama, yakında bende imalat ve satışına başlamayı düşünüyorum. Kayseri içinde 40 tanenin üzerinde satıldı 1 haftada...

araştırıp geliştirmeye devam...

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
inşallah memnun kalır ama linkteki yuvalık biraz küçük değil mi

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Ben mesela 17*21*15 ebatlarında komple çam kullanıyorum. gayet yeterli geliyor.