Plastik Yuvalık

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Yuwalık tamamen kendi imalatımdır. zemin yavruların çarpık bacak problemi ile karşılaşılmaması için zımparalanmıştır 22*18*15 ölçülerindedir.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Yorumlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim uygun görüyorsanız imalatını yapmayı düşünüyorum. tşkrler

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Fakat kuşlarımızın sağlığı açısından kullandığımız malzemelerin ağaç olması gerektiğini düşünüyorum.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Hakan_21' Alıntı:
Yorumlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim uygun görüyorsanız imalatını yapmayı düşünüyorum. tşkrler
HAKAN KARDEŞ KAFESLERİN PLASTİĞİNİ BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ KULLANIYOR
YUVALIKLARIN PLASTİK OLMASI BİR ÇOK SORUNU BERABERİNDE GETİREBİLİR
BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ İÇİNDE EBEVEYNLER VE YAVRULAR VARKEN TERLEME SORUNU,PLASTİK EMİCİ ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN BİR ÇOK RİSK TAŞIR
AĞAÇTAN YAPILAN YUVALIKLARIN DOĞALLIĞINI DÜŞÜNMEDEN YAPAMAYACAĞIM

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Selahattin abi öncelikle teşekkür ederim yardımların için şu an kullandığım yuvalıklarımın altı ağaç yanlar kntplk ön ve arka 8mm mdf ağır oluyor ve talaş kullanıyorum plastik yuvalıkların içinede talaş kullanmam ve kenarlara 8 mm tığ ile havalandırma delikleri açmam yeterli olmayacakmıdır?

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
CAN KARAKOÇ' Alıntı:
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Fakat kuşlarımızın sağlığı açısından kullandığımız malzemelerin ağaç olması gerektiğini düşünüyorum.
Sağol abi tşkr ederim sizcede talaş yeterli gelmeyecekmidir ve kenarlara havalandırma delikleri açmayı düşünüyorum amacım bilgi edinmek ve yaptığım yuvalığı kulanışlı bi hale getirmek

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Hakan_21' Alıntı:
Selahattin abi öncelikle teşekkür ederim yardımların için şu an kullandığım yuvalıklarımın altı ağaç yanlar kntplk ön ve arka 8mm mdf ağır oluyor ve talaş kullanıyorum plastik yuvalıkların içinede talaş kullanmam ve kenarlara 8 mm tığ ile havalandırma delikleri açmam yeterli olmayacakmıdır?
MADEM YUVALIKLARI YAPTINIZ ÜSTTEN HAVA DELİKLERİNİ FAZLA AÇIP YUVALIKTADA TALAŞ KULLANIP DENEYEBİLİRSİN

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MADEM YUVALIKLARI YAPTINIZ ÜSTTEN HAVA DELİKLERİNİ FAZLA AÇIP YUVALIKTADA TALAŞ KULLANIP DENEYEBİLİRSİN
Tüm takımlara yapmadım abi malzemem war fakat bir yuva yaptım ve yeni eşe atacağım bi çiftte denemek istedim ama tabiki önce yorumlar abi tşkrlr

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
görüntü bakımından süper olmuş bence , ancak ustaların dediği gibi bazı sorunlar olabilir ben birde bu üstten açma kapağın arkadan olmasını tercih ederim güzel tasarım 

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+1..................***
BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ İÇİNDE EBEVEYNLER VE YAVRULAR VARKEN TERLEME SORUNU,PLASTİK EMİCİ ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN BİR ÇOK RİSK TAŞIR

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hakan bey, Plastik altlık konusu sitemizde çok kez gündeme getirildi. Olumsuz bir çok nedeni var. Dilerseniz arama kutusuna "Plastik" yazarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kuşlarımız için her şeyin doğalını sunamasakta, olabildiğince doğallık sunmalıyız; düşüncesindeyim.  Aynı ölçülerde (doğal) ahşaptan yaparsanız satın almak isterim; Sunta yahut MDF gibi suni, işlenmiş olmamalı fakat.

Doğal olsun Kaktüsten olsun.

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
+1

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
+1

E

elaziz2316

Guest
    +4
    Hakan ellerine sağlık. Ama bende tercihim ağaç yuvalıktan yava. MDF'nin ağır olduğundan bahsetmişsin. O zaman su kontrası kullanarak yapabilirsin. Tabanına da MDF yerine 2cm'lik çam kereste kestirip içini ovalleştirirsen, yuva hafif olur.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Bence de en sağlıklısı Ahşap olanlar.Zaten kendi doğal ortamlarında değilller.Birde tek doğal'a yakın kullanılan malzemelerini de plastik yaparsak çok büyük haksızlık olur...Saygılar...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
hakan tuna' Alıntı:
Bence de en sağlıklısı Ahşap olanlar.Zaten kendi doğal ortamlarında değilller.Birde tek doğal'a yakın kullanılan malzemelerini de plastik yaparsak çok büyük haksızlık olur...Saygılar...
Teşekkürler...

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
benim yuvalıklarım çam bende doğallık yanayım hemde daha sağlıklı hemde ucuz

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Hakan bey, Plastik altlık konusu sitemizde çok kez gündeme getirildi. Olumsuz bir çok nedeni var. Dilerseniz arama kutusuna "Plastik" yazarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kuşlarımız için her şeyin doğalını sunamasakta, olabildiğince doğallık sunmalıyız; düşüncesindeyim.  Aynı ölçülerde (doğal) ahşaptan yaparsanız satın almak isterim; Sunta yahut MDF gibi suni, işlenmiş olmamalı fakat.

Doğal olsun Kaktüsten olsun.

Yavuz Bey kısa zamanda çalışmalara başlıyacağım  ;)