HAKAN KARDEŞ KAFESLERİN PLASTİĞİNİ BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ KULLANIYORHakan_21' Alıntı:Yorumlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim uygun görüyorsanız imalatını yapmayı düşünüyorum. tşkrler
Sağol abi tşkr ederim sizcede talaş yeterli gelmeyecekmidir ve kenarlara havalandırma delikleri açmayı düşünüyorum amacım bilgi edinmek ve yaptığım yuvalığı kulanışlı bi hale getirmekCAN KARAKOÇ' Alıntı:Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Fakat kuşlarımızın sağlığı açısından kullandığımız malzemelerin ağaç olması gerektiğini düşünüyorum.
MADEM YUVALIKLARI YAPTINIZ ÜSTTEN HAVA DELİKLERİNİ FAZLA AÇIP YUVALIKTADA TALAŞ KULLANIP DENEYEBİLİRSİNHakan_21' Alıntı:Selahattin abi öncelikle teşekkür ederim yardımların için şu an kullandığım yuvalıklarımın altı ağaç yanlar kntplk ön ve arka 8mm mdf ağır oluyor ve talaş kullanıyorum plastik yuvalıkların içinede talaş kullanmam ve kenarlara 8 mm tığ ile havalandırma delikleri açmam yeterli olmayacakmıdır?
Tüm takımlara yapmadım abi malzemem war fakat bir yuva yaptım ve yeni eşe atacağım bi çiftte denemek istedim ama tabiki önce yorumlar abi tşkrlrSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:MADEM YUVALIKLARI YAPTINIZ ÜSTTEN HAVA DELİKLERİNİ FAZLA AÇIP YUVALIKTADA TALAŞ KULLANIP DENEYEBİLİRSİN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:HAKAN KARDEŞ KAFESLERİN PLASTİĞİNİ BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ KULLANIYOR
YUVALIKLARIN PLASTİK OLMASI BİR ÇOK SORUNU BERABERİNDE GETİREBİLİR
BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ İÇİNDE EBEVEYNLER VE YAVRULAR VARKEN TERLEME SORUNU,PLASTİK EMİCİ ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN BİR ÇOK RİSK TAŞIR
AĞAÇTAN YAPILAN YUVALIKLARIN DOĞALLIĞINI DÜŞÜNMEDEN YAPAMAYACAĞIM

+1Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:HAKAN KARDEŞ KAFESLERİN PLASTİĞİNİ BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ KULLANIYOR
BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ İÇİNDE EBEVEYNLER VE YAVRULAR VARKEN TERLEME SORUNU,PLASTİK EMİCİ ÖZELLİĞİ OLMADIĞI İÇİN BİR ÇOK RİSK TAŞIR
+1Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:HAKAN KARDEŞ KAFESLERİN PLASTİĞİNİ BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ KULLANIYOR
+4Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:HAKAN KARDEŞ KAFESLERİN PLASTİĞİNİ BİR ÇOK ARKADAŞLARIMIZ KULLANIYOR
Teşekkürler...hakan tuna' Alıntı:Bence de en sağlıklısı Ahşap olanlar.Zaten kendi doğal ortamlarında değilller.Birde tek doğal'a yakın kullanılan malzemelerini de plastik yaparsak çok büyük haksızlık olur...Saygılar...
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Hakan bey, Plastik altlık konusu sitemizde çok kez gündeme getirildi. Olumsuz bir çok nedeni var. Dilerseniz arama kutusuna "Plastik" yazarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.
Kuşlarımız için her şeyin doğalını sunamasakta, olabildiğince doğallık sunmalıyız; düşüncesindeyim. Aynı ölçülerde (doğal) ahşaptan yaparsanız satın almak isterim; Sunta yahut MDF gibi suni, işlenmiş olmamalı fakat.
Doğal olsun Kaktüsten olsun.
![]()