posta gazesinde

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
zaten bu işe  girerken millette  bi  para  hırsı var 1 çiftten  daha  ben 4 yavru alamadım 20  çiftim var  en fazla 3 yavru aldım  uğradığım zarar  yanımda hep zararına  ama  hırsla ve sabırla beslemeye  devam ediyorum  6 aydır benden yedi hala  ayaktayım :)

jesstr

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.gkkyd.com
Adı
Özkan
Soyadı
Göktuna
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
C:) gazetedeki haberi yazan adam bana 4 yıl önceki halimi andırdı birden...  amcam almış eline hesap makinesini düz hesap kazanç hesaplıyor, şukadar çiftin olsa şukadar yavru eder, ayda bilmem nekadar kyar yaparsın filan feşmekan  smileki

elinde hesap  makinesi ile bu işe başlayan birisi olarak bu işin hesap işi olmadığını çok geç olmadan anladım...bu iş yazı yazmak kadar kolay olsaydı herkez muhabbet kuşu üretirdi  smileki
+1

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Uğur ŞANLI' Alıntı:
Bence Bu kuşların Yurt Dışından Girişini Engelleseler. Piyasa bu kadar alt üst olmaz. Ama yurt dışından giren kuşlar ne yazıkki piyasayı mahvediyor. 12 13 liraya kuş bulan petshoplar Tabikide bizim ürettigimiz kuşu 18 20 lira arasında almıyor tabiki. Ama bence böle reklamlar güzel reklamlar tabiki ama dogru kişiler kullanırsa bu reklamları. Bu Arada haberin sonunda sitemizin isminin geçmeside bence bizi bir nebzede olsa gururlandırmalı. Bu işteki en önemli Unsur yurt dışından muhabbet kuşu Sokmanın Yasaklanması Başka Bir Çözüm yok gibi Görünüyor :(
reklam ama ne reklam, bu reklam bize değil başkasına yaradı...hem altındaki site adresi sitemizin adresi değil, muhabbetkusu.org başka bir sitedir...reklam yapıyor veya yaptırıyor onu bile becerememişler...adam önce sitesinin faal olup olmadığına bakar ondan sonra reklam yaptırır. Altta öyle imza olunca sanki haber onlarla yapılan reportaj sonucunda çıkmış gibi oluyor....madem yerli üretim kuş sıkıntısı var demiş gelsin muhabbetkusu.org sahibi bende kamyon dolusu yerli yavru var satamıyoruz, hepsini alsın götüsün sıkıntı filan kalmaz.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Yalana bak Muhabbet kuşları piyasada ciddi biçimde alıcı buluyor. Yerli üretim sıkıntısı çekiliyor. ...  yerli üretim sıkıntısı çekiliyormuş, gelsinler bizim burada hiç bile sıkıntı yok. 4 aydır 15 tane kuş sattım, elimde 2 tane salma ağzına kadar tıkabasa yavru dolu...300 yavru var, ne arayan var ne de soran.

:-[ zaten işlerimizi tıkırında hani...patır-patır yavru satıp paraları balyalıyoruz bankaya nasılsa  ;D ...bu işin zaten bokunu çıkardılar artık 3-5 ay sonra pazarda domates satar gibi kilosu 2-3 liraya muhabbet kuşu satmaya başlarlar.  smileki
Haklısın abi...  Bu işi anlayan yapabilen yapmalı..

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
smileki smileki smileki 3 AYDIR OKUYORUM DAHA DISIYI ERKEGI SECEMEDIK
ACAYIP EGLENIYORUM KAFESIMIN GUZELLIGI ALDIGIM HIZMET VERDIGIM PARA HELE EV KIRLENDIGINDE DEMEYIN KEYFIMIZE BIRDE KOMSULAR BU NE SES DERSE ZIL TAKAR OYNARIK  smileki smileki smileki

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
ACAYIP EGLENIYORUM KAFESIMIN GUZELLIGI ALDIGIM HIZMET VERDIGIM PARA HELE EV KIRLENDIGINDE DEMEYIN KEYFIMIZE BIRDE KOMSULAR BU NE SES DERSE ZIL TAKAR OYNARIK  smileki smileki smileki
dur hele
birde 20-30 yavru olduğu zamanı düşün hakan...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
Bir araba parası bağladık ama daha bir bisiklet parası alamadık. alkisd alkisd