profosyonel kırmızı dal darı ektik taktir allahın

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Canan NUMAN' Alıntı:
OH Yarabbi Şükür dedim. Benim ülkemde su var toprak var kuş yemi ekimi yok diye çok gücüme gidiyordu. Benim İnsanım kazansın tabiki çok güzel bir haber. İnşallah İri iri salkım salkım verir.
İnşallah ilaçsız olurlarda güvenerek alır yediririz kuşlara.
Maaşallah.

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
Canan NUMAN' Alıntı:
OH Yarabbi Şükür dedim. Benim ülkemde su var toprak var kuş yemi ekimi yok diye çok gücüme gidiyordu. Benim İnsanım kazansın tabiki çok güzel bir haber. İnşallah İri iri salkım salkım verir.
İnşallah ilaçsız olurlarda güvenerek alır yediririz kuşlara.
Maaşallah.

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Dal darılar çınkınca muhabbetleri salacan içeri ''vurucan kırbacı'' misali :D :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Aaaaa, olmadı şimidi ama Raşit ustam, benim fikrimi çalmışsınız  ;D Geçen sene ekip deneyenlerin iletilerine de yorumlar yazmıştım...sera yapıp kızıl dal darı yetiştiricem diye, benden önce davranmışsınız çok ayıp olmuş  :D Valla annem Bursada şu anda ve Salih'e telefon açtım yarım kamyon kızıl dal darı getirtiyorum...5 sera yapıcam  :D

Şaka bir yana usta, bence çok başarılı bir çalışma olmuş...şimdilik herşey iyi gözüküyor ve bayağı emek vermişsiniz. İnşallah iyi bir büyüme süreci geçer ve süper bir mahsül olur. Antalyaya gelince seranızı ziyaret etmek isterim aga  :)

not: Pencerelere ince file takmayı unutmayın...serçeler bayram eder yoksa  love

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Nurettin KIR' Alıntı:
hayırlı olsun güzel çalışma olmuş
Nurettin bey bu tohumları bizi kırmayıp, bizede  ayarlayıp gönderdiğin için kendim ve Raşit kardeşim adına çok teşekkür ederim...

Raşitcin ve Hakkı kardeşlerim emeklerinize sağlık çok güzel olmuş...Allahım bereketini aattırsın...

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
Gunay serayada ektik tarlayada hangisi verimli olursa onu yapicaz seneye tohum veririz kardesime bak

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
günay yahya abi hafta sonu gelinde bahçeyi gezelim hakkı kardeşim mangal yakıcak bize

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Raşit TOPKARA' Alıntı:
günay yahya abi hafta sonu gelinde bahçeyi gezelim hakkı kardeşim mangal yakıcak bize
abi bugün pazar zaten...sanırım haftaya haftasonu demek istedin. Haftaya benim için pek mümkün değil gib, işlrer bayağ yoğun bu aralar... ama olmazsa ilerki bir tarihte kesin bir ayarlama yaparız.

ispinoz

Üyemiz
Adı
ÜMİT
Soyadı
KOÇ
Allah bereketini artırsın hayırlı üretimler ilerleyen süreçte resimlerini paylaşırsanız seviniriz