pvc box bitmek üzere

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Taban ızgaraları hariç kafesi tamamladım. Yaptığımı övmek gibi olmasın ama bence çokta güzel oldu  :)  alttaki büyük bölmeye anlaşabilirlerse iki çift zebra koymayı düşünüyorum..

Bunlarda yuvadan atlamaya hazırlanan yavrularım ve yeni baba adayı java ispinozum.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
hayırlı olsun aydınlatmada kullandığınız malzeme ekonomikmidir nasıl yaptınız açabilirmisiniz o konuyu...

mucolok

Üyemiz
Adı
Mücahit
Soyadı
KESLER
led lambaların yönünü nasıl yerleştirdiniz kuşların gözüne direk teması sakıncalı olur, eğer ışıklar aşağıya dogru bakıyorsa bir nebzede olsa keskinliğini azaltmak amacıyla elektrik bandı çekmenizi tavsiye ederim aydınlatma olarak biraz loş bir hava verecek ama ölümlerden yada hastalanmalarından iyidir. güle güle kullanmak nasip olsun.

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Aydınlatmada dış mekan için kullanılan silikonlu şerit led kullandım. Elektrik kablolarının tamamını pvc panellerin içinden geçirdim yan tarafındaki açma kapama düğmesi ve 12 v  giriş soketi haricinde hiç birşey yok. Kuşlara rahatsızlık vermemesi açısından gün ışığı tercih ettim ve yaklaşık 2 cm derinliğindeki kablo kanalı içerisine yapıştırarak monte ettim.

serkandurmaz

Üyemiz
Adı
SERKAN
Soyadı
DURMAZ
Herkeze çok Teşekkürler

Nihat SOYUMTÜRK' Alıntı:
İnsanın kendi emeğinin karşısına geçip bir keyif kahvesi içmesi kadar güzel bir şey var mı?
Emeğine çok güzel olmuş.
Gerçektende insanın kendi yaptığı başka oluyor.