pvc kafes ve antistatik elektrik

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Pvc kafesler plastik olduğundan dolayı statik elektrik üretmesi normal. Yalnız elbetteki kuşlar üzerinde olumlu bir etki bırakmıyor. Bu nedenle Pvc kafes kullanan tanıdığım üreticilerden gözlemlerimde kuluçkadaki kuşların kuluçkaya yatmamasına kadar rahatsız edeci sonuçlar verdiğini gördüm. Herhangi bir durumda bile bizim vüdumuzda biriken statik elektiriğin herhangi bir metal malzemeye dokunduğumuzda elektiriğin vücudumuzdan metal malzemeye geçtiği zaman verdiği rahatsızlığı biliyoruzdur. Bu durumu kuşların sürekli yaşaması onlar üzerinde nasıl bir etki bıraktığını anlayabiliriz. Düneklerin bile ahşap malzeme oluşu kuşları çok olumlu yönde etkiliyor. Her zaman ahşap malzemeden yanayım
sahin bey kendinden yumurtalikli pvc kafes siparis ettim ancak kendinden yumurtaliksiz olarak geldi yanina mdf den kendim yumurtalik yapacagim ancak icine yumurtalik follugu bulma imkanim olmadigindan dolayi 20x20x5 cm ebatlarinda saklama kabinin icini talas doldurup koyacagim bir sorun olurmu
birde pvc kafesden yumurtaliga girilen deligin kalinligi3cm oluyor uzun bir tunelmi oldu acaba  bir sorun yasatirmi ?

pvckafeskonya

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
yusuf yeşilbağ
Soyadı
pvckafeskonya
arkadaşlar statik elektrik olduğu kesin,günlük hayatımızda da sürekli pvc ve plastik ürünlerin içerisindeyiz ,kapı pencere doğramalardan tutunda giyisilere kadar .atelyede yaptığım deneylerde: kağıt parçalarını box kafeslerin içine koyarak zaman zaman hareketlenirmi diye değişk parçalarla yüzleştirdim ama hareketlenme olmadı.benim için önemli olan müşterilerin yaparak yaşayarak edindikleri tecrübeler ,kafesten boxa geçen hatta 2 yıldır kullanan arkadaşlarımdan verimde bir düşüş olmadığı sonuçunu aldım.
ayrıca mısırda bulunan arkadaşımız bendende yuvalıklı fiyatı almış ve çok pahalı bulmuştu.
şimdide gönderdiğiparaya yuvalıksız göndermiş aldığı firma .....iyi günler

onurkaragoz

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
karagöz
merhaba ıyı geceler arkadaslarım abılerım pvc kafes olarak yeterlı bılgıye ve teknıge sahıp oldugumu dusunuyorum ve uretıcıyım su an sıteye henuz reklam vermedıgımız ıcın ısım belırtmem yanlıs olur kanaatındeyım ve bır sorununuz var ise yanıtlamamaktan mutluluk duyarım herkesın amacı hobı ya da tıcarı amacla kus beslemek ve uretmek ve bunu en ıyı sekılde yapmak da herkesın hakkı oldugu dusuncesındeyım ve bu ıse bırde paranın gırmesı en ıyı kalıtede hızmet verme sorumlulugu tasımaktadır bu cercevede sorularınız ıcın elımden geldıgınce yardım etmeye hazırım herkese saygıalrımı sunarım .

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Onur KARAGÖZ' Alıntı:
merhaba ıyı geceler arkadaslarım abılerım pvc kafes olarak yeterlı bılgıye ve teknıge sahıp oldugumu dusunuyorum ve uretıcıyım su an sıteye henuz reklam vermedıgımız ıcın ısım belırtmem yanlıs olur kanaatındeyım ve bır sorununuz var ise yanıtlamamaktan mutluluk duyarım herkesın amacı hobı ya da tıcarı amacla kus beslemek ve uretmek ve bunu en ıyı sekılde yapmak da herkesın hakkı oldugu dusuncesındeyım ve bu ıse bırde paranın gırmesı en ıyı kalıtede hızmet verme sorumlulugu tasımaktadır bu cercevede sorularınız ıcın elımden geldıgınce yardım etmeye hazırım herkese saygıalrımı sunarım .
Öncelikle hoşgeldiniz Onur Bey;
Madem öyle bilirkişi olarak bahsedilen pvc boxları tavsiye edermisiniz?Yararlımıdır-zararlımıdır üretim için?Tel kafes mi pvc kafes mi sizce..

onurkaragoz

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
karagöz
ismail bey tesekkur ederım oncelıkle ben bır pvc kafes uretıcısı olarak pvc kafesın cok fazla avantajlarını gordum ve ınsanların memnunıyetıne sahıt oldum tel kafesi ısrarla tutan abılerım var ve mantıklıdır da fakat dezavantajları dusunuldugunde yarardan cok zarara gıtmesı gıbı bır sebebı de var eger kusların bulundugu alanı hergun temızleme gıbı bır sıkıntınız yoksa ve koyuldugu alan soguk veya ruzgar almıyorsa onerılır fakat cogu yer ve mekan ıcın uygun olmuyor ben bı uretıcıden cok sattıgım malzemenın ıslevını onemsıyorum kımı abılerım benı sadece kafescı oldugum ıcın arayıp tel kafes ıstıyorlar ben onlara pvc satmak yerıne tel kafesı yapan abılerıme yonlendırıyorum cunku o ınsan tel kafes ıstıyorsa zaten kararını vermıs verımını almıstır herkesın besleme ve bakımı farklı olucagı ıcın bırsey dıyememem saygılarımı sunarım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Pvc kafeste üretim yapan ben dahil birkaç arkadaşım üreme ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.Pvc ile üretime devam.Slm

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Teşekkür ederim Onur bey cevabınız için..Yalnız konu başlığında da belirtildiği gibi ''pvc kafes ve antistatik elektriklenme''..gerçekten elektriklenme yaparmı pvc boxlar,üretime etkisi varmıdır ve de en önemlisi pvc de kullanılan malzeme kalite kalite değişmektemidir??Saygılar

onurkaragoz

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
karagöz
İsmail YÜCE' Alıntı:
Teşekkür ederim Onur bey cevabınız için..Yalnız konu başlığında da belirtildiği gibi ''pvc kafes ve antistatik elektriklenme''..gerçekten elektriklenme yaparmı pvc boxlar,üretime etkisi varmıdır ve de en önemlisi pvc de kullanılan malzeme kalite kalite değişmektemidir??Saygılar
ismail bey soyle soylıyım bu zamana kadar sattıgımız musterılerımızden hatırı sayılır derecede fazlası boyle bır sorunla hıc karsılasmadıklarını soyledıler bazı musterılımızde sorun oldugunuz soyledıler fakat cok cok az bır kısımda bu sorunu duydum onuda o ankı malzemeye baglıyorum cunku bızım kafes surecındekı ıslemlerımız ve ıslıgımız hep aynı sevıyede oluyor ben bu konu acıldıgından berı kendı musterılerıme abılerıme soruyorm gercekten boyle bırsey varmı dıye daha su an bı elın parmaklarını gecmıyıcek sekılde yok cevabını aldım cunku sonucta bız bu ısı yapıyoruz ve sız bunun alıcısısınız eger boyle bır sorunu ben kendım sahsım soyluyorum tabı gorursem kendı ımalatım ıcın buna bır onlem ve care almak zorundayım kı daha ıyı ve kalıtelı hızmet verebılıyım uretım ıcın sorarsanız döllenme ve sperm sayısının azalttgı konusunda bazı konusmalar duydum fakat bunları da arastırdıgımda bır sorun olmadıgın sadece bır kac musterımız yavru alamadım demıstı cıkanlarda hasta demıstı onunda yemden oldugunu anladık
bırde bu kafeslerı bırcok profesyonele verdık kumeslerını kurduk su ana kadar cok sukur bır sıkayet almadık ve tezatı surda kı bızım ustalarımız 30 yıllık mobılya ustası su ana kadar sadece bır tane ahsap kafes yaptık o da bı abımızın cok cok ıstegıyle o ahsaptan vazgecmedıgı ıcın cogu ustamızda onyargıyla gelıp daha sonra butun uretımhaneyı pvc ye cevırdı ve cok memnunlar bırde ısmaıl bey su var ben uretıcı olarak ne kadar objektıf olabılırım bılmıyorum ama eger yanlıs bırseyı gorursem ve onu duzeltezsem bu bana koskoca bır sıfır olarak gerı doner ve ben kafesı sattıgım kısının yuzune bır daha bakamam bır soz soylıyemem

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Onur Bey öncelikle hoşgeldiniz, daha teknik açıklamalar yapsanız daha faydalı olur kanaatindeyim. Yani sattığımız kişilerden  hiçbir sorun duymadık yerine Günay Dönmez abimizin yaptığı şekilde ki siz bu işin uzmanısınız daha teknik verilerle açıklama yaparsanız sanırım herkesin kafasındaki sorunlar biraz daha çözülecektir.
Benim kanaatimde zaten pvc kafesten yana. Sadece fiyatlar biraz tuzlu. Yoksa şuan hiç düşünmeden geçmiştim bile.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Yusuf YEŞİLBAĞ' Alıntı:
arkadaşlar statik elektrik olduğu kesin,günlük hayatımızda da sürekli pvc ve plastik ürünlerin içerisindeyiz ,kapı pencere doğramalardan tutunda giyisilere kadar .atelyede yaptığım deneylerde: kağıt parçalarını box kafeslerin içine koyarak zaman zaman hareketlenirmi diye değişk parçalarla yüzleştirdim ama hareketlenme olmadı.benim için önemli olan müşterilerin yaparak yaşayarak edindikleri tecrübeler ,kafesten boxa geçen hatta 2 yıldır kullanan arkadaşlarımdan verimde bir düşüş olmadığı sonuçunu aldım.
ayrıca mısırda bulunan arkadaşımız bendende yuvalıklı fiyatı almış ve çok pahalı bulmuştu.
şimdide gönderdiğiparaya yuvalıksız göndermiş aldığı firma .....iyi günler
MERHABA YURT DISINA KAFES GONDERDINIZMI HIC ?

4 Kasım 2012
16:15
Hakan Sahinturk

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/558320_206604726135593_1032883325_n.jpg

4 LU olanin montajsiz hali ebatlari ve kilosu nedir? (kendim montaj edecegim misirda)
ayrica
acaba fiyati nekadar?
tunek akilli yemlik suluk folluk dahil fiyati
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/558320_206604726135593_1032883325_n.jpg
sphotos-c.ak.fbcdn.net

yusuf bey urunleriniz hakkinda yorum yapmayacagim ancak yukarda yazdiginiz ibareniz ya yanlis ya hatali hatirliyorsunuz yada kotu maksatli

Ben misirdan yazdigim hic bir sirketten ilgi cevap goremedim hic bir firma emaillerime cevap vermedi facebook ada ayni sekilde (telefondanda gecistirildi ) sizin gibi cevap vermedi bana verdiginiz bir fiyat varsa kayitlarini gormak isterim zira benim kayitlarimda size yazdiklarima 8 kasimda baktiniz ancak cevap ve fiyat vermediniz

baska bir firma sadece misira gondermiyoruz yazdi bilginize hatali bilgi paylasimi yapmayiniz lutfen 

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Onur KARAGÖZ' Alıntı:
uretici olarak kullandiginiz pvc malzemenin antistatik elektrik uretmedigine dair bir belgeniz varmi gormek isteriz cevabinizi bekliyorum merakla

onurkaragoz

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
karagöz
hakan bey bizim ürünlerımızı yaptımız plastık fırmasında TÜV CERT DIN EN ISO 9001 ,2000 Kalite Güvence Sistem  ,CE Belgeleri ve TSE belgesi mevcuttur bu belgerdekı asıl amac ınsan ve canlı saglıgına bır zararı yoktur ve cevreye gerı donusumu yapılabılır olmasıdır ayrıca kalıte guvence konusunda da tescıllı bır markadır

onurkaragoz

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
karagöz
bu zamana kadar plastıgımızden elektrık konusunda hıcbır sorun ve sıkayet almadık fakat arkalıgın renk farlılıgı ve bu arkalık ıcın kendımızın ozel yaptırması ve bunun ılk baslarda farkına varmadıgımızdan dolayı bır kac kafesın arkalıklarında elektrıklenme gozlenmıs fakat bunlarda hemen yenı arkalıklarla gıderılmıstır su an ıcın bu sıkayetten kendı musterılerımız adına hıcbır sıkayet gelmemektedır tabı elımızın uzandıgı kadarıyla

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
ELEKTRIKLENME KUSLARA ZARARLIMI DIYE ARASTIRMAK BILE SAFLIKTIR KESINLIKLE ETKILER

pvc den yapılan butun pvc kafesler antı statık elektrıge sebep olur bu bır fızık kanunudur
pvc kafes uretımde elektrıklenme yapmadıgını soyeleyen uretıcıler bunu bızlere kanıtlamalılar
elektrıklenme yapan bır kafesın ıcındekı kus kesınlıkle ve kesınlıkle etkılenır tahta tunekten ızgaraya yem kapına suluga gıttıgınde kesın carpılır
pvc kafeslerin elektriklenme yapmayani var ise neden sitede elektriklenme yapan ve sozunun eri olmayan ozel siparise ozel fiyat talep edip parasini hesabina gecirdikden sonra normal yumurtalik kismi bile olmayan bir kafes gonderecek kadar piskin olan markalarin reklami yer aliyor
(gece kuslarimin neden kendini duvardan duvara vurdugunu boyle anladim  antisatatikden oluyor)
kafese paratoner vs bunlar fikir ancak cok ozurdileyerek affiniza siginarak soyluyorum sacmaliktir

pvc kafes ureterek ekmek yiyen insanlar isini hakkiyla hapsinlar ekmegini hakkiyla yesinler birakin teknik hatalarini  daha ticaret erbabi bile olmamislar bu insanlarin bu sektorden ekmek yemege hakki yok
para kazanilacak diye bir canliyabilerek veya bilmeyerek zarar verilemez

kafesimi sitede reklam veren bir firmadan aldim
ozel uretim butun isteklerimi soledim email attim telefondanda dogruladik
ne kadar su kadar dedi hesab no ver verdi yatirdim
biz gonderemek siz aldirin oldu onuda aldirdik aramex gitti kapilarindan aldi misira getirdi kapima birakti
kapilarin dan kapima gelmesi icin 4 gozlu pvc kafes icin 450$ masraf yaptim  sirf efimde temiz hijyenik bir ortamda guzel bir kose olsutrup ogluma hayvan sevgisini asilamak ve bende hobi gibi ilglenmek istedim
kafesi bir actim yumurtalik kismini kople yok akilli yemligi takarsam yem korumasini takamiyorum yem korumasini takarsam akilli yemligi takamiyorum

NASIL IADE EDEYIM  iyi niyet gostergesi icin  dikkat edin halen marka ismi vermedim
+11

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
arkadaslar 1 haftadir pvc kafesimde antistatik elektrik olustugunu fark ettim
buna denk gelen arkadaslar varmi kuslarin uzerinde nasil bir etki birakiyor
hayvanlari dogallikdan bukadar cikarmak dogrumu diye dusunuyorum
bari kafesleri ahsap olsamiydi felan filan diye 3-5 gundur kafama takildi
benim dusuncem hic iyi birsey degil kuslari kotu etkiliyordur kesin
konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar goruslerini dile getirirse sevinirim
Hakan bey merhabalar..burdan pvc kafes kullananlara bir öneri vermek istiyorum..işim ile ilgili rebuldinglerde bu olay başıma geldi.yaptığımız işlemlerde pvc maddelerde üzerindeki antistatiklerden kurtulmanın en güzel yolu bakır arkadaşlar kafeslerinde ya bakır ön tel kullanın yada yan taraflarına birer adet bakır tel takın görüceksiniz.üzerinde antistatik elektrik kalmayacak..

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Barış ÖZDEMİR' Alıntı:
Hakan bey merhabalar..burdan pvc kafes kullananlara bir öneri vermek istiyorum..işim ile ilgili rebuldinglerde bu olay başıma geldi.yaptığımız işlemlerde pvc maddelerde üzerindeki antistatiklerden kurtulmanın en güzel yolu bakır arkadaşlar kafeslerinde ya bakır ön tel kullanın yada yan taraflarına birer adet bakır tel takın görüceksiniz.üzerinde antistatik elektrik kalmayacak..
evil_idea evil_idea