PVC KAFES...?

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
Herkeze iyi geceler, bir kac  sorum olucak pvc kafes yaptırmak istiyorum.;

1-)  pvc kafes bit yaparmı?

2-) istanbul'da güvenip alabileceğim yer belirtebilirmisiniz?

ozanizgi

Takipçi Üyemiz
Adı
ozan
Soyadı
izgi
pvc kafes özellikle bit yapılmadığı için tercih edilir. Siz istanbul dediğiniz için istanbulda üretim yapılan http://www.istanbulkafes.com adresinden modellere bakabilirsiniz aşağıdada adresini yazdım. Bu arada bu firmayla hiçbir alakam yoktur onuda belirtmek isterim

iSTANBUL / PENDiK / KAYNARCA (altkaynarca)
Kaynarca mahallesi
Deniz caddesi
Volkan sokak
No: 12 / A - Altkaynarca Pk:34890
Kaynarca / Pendik / İstanbul

GSM: 0545.2319795

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
pvc kafes de olsan ahşapta olsa bit ortamını buldumu oluşur bu nedenle belirli peryotlarda bit ilacı kullanmak gerekir. koruyucu olarak.

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
yardımlarınız için teşekkür ederim...

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,22369.msg308026/topicseen.html#new

yukardaki ilanımda belirttim
Ersin AKSAR' Alıntı:
pvc kafes de olsan ahşapta olsa bit ortamını buldumu oluşur bu nedenle belirli peryotlarda bit ilacı kullanmak gerekir. koruyucu olarak.
arkadaşın dedığı gıbı onemlı olan parazitlere ortamı sağlamamak adına ben kafesın butun bırleşmış parçalarını pvc yapıştırıcı surdum bu sekılde bıt ve parazitlere barınacakları yer kalmadı sureklıde temız tuttuğum ıcın hıc bır sorunla karşılaşmadım ve cok kullanışlı kullanacak arkadaşlara tavsıye ederım

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,22369.msg308026/topicseen.html#new

yukardaki ilanımda belirttim
arkadaşın dedığı gıbı onemlı olan parazitlere ortamı sağlamamak adına ben kafesın butun bırleşmış parçalarını pvc yapıştırıcı surdum bu sekılde bıt ve parazitlere barınacakları yer kalmadı sureklıde temız tuttuğum ıcın hıc bır sorunla karşılaşmadım ve cok kullanışlı kullanacak arkadaşlara tavsıye ederım
Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek P.V.C. kafes bit yapmaz diyenlere kulak asmayın kesinlikle yapar eğer korumunma yöntemlerinden bir tanesini uygulamıyorsanız.Kuralına göre hareket ederseniz yapmayacaktır, bu tüm kafesler için geçerlidir; Temizlik ve korunma yöntemleri.
Kafeslerde siz istediğiniz kadar köşe bucak tıkayın önlem almadığınız anda üreyecektir, bu yöntem sadece temizlekte size yardımcı olacaktır. önlem alın temizleyecem diye uğraşmayın.Kuş besliyorsanız bende bit olmaz demeyin herzaman tetikte olun

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
korunmak için ne gibi ilaçlar kullanmalıyım

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Cengiz BASUT' Alıntı:
Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek P.V.C. kafes bit yapmaz diyenlere kulak asmayın kesinlikle yapar eğer korumunma yöntemlerinden bir tanesini uygulamıyorsanız.Kuralına göre hareket ederseniz yapmayacaktır, bu tüm kafesler için geçerlidir; Temizlik ve korunma yöntemleri.
Kafeslerde siz istediğiniz kadar köşe bucak tıkayın önlem almadığınız anda üreyecektir, bu yöntem sadece temizlekte size yardımcı olacaktır. önlem alın temizleyecem diye uğraşmayın.Kuş besliyorsanız bende bit olmaz demeyin herzaman tetikte olun
evil_idea

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Cengiz BASUT' Alıntı:

tabıkı önlemini almalısınız ben bu tecrubeyı yaklaşık bır sene once bızzat yasadım kendı kuşlarımda sorun yoktu dısardan bır cıft getırdım bıt varmış butun kuşlarımı sardı ıste pvc nın faydasını burda gordum kafesı komple ılaclı suyla yıkadım ve ılaclayıp bır hafta dısarda tuttum kuslarıda ardap sprey ve vımectın ılacının enselere damlatarak kullandım bu ılletten kurtuldum daha sonrakı zamanlarda ayda bır kez kuşların enselere vılmectın ılactan damllatım cok sukur hıc bır sıkıntı çıkmadı cok kusu olanlar ugrasırmı bılmıyorum ama ıkı uc cıft besleyen hobıcılere onerırım

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
ozman en kısa zamanda siparis vereyim peki bir sey daha sorucam 2 erkeği aynı kafeste tutsam sakıncası olurmu..

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
Kemal KARADAĞ' Alıntı:
ozman en kısa zamanda siparis vereyim peki bir sey daha sorucam 2 erkeği aynı kafeste tutsam sakıncası olurmu..
erkekler arasında sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama bır kafesde ıkı dışı cogu zaman hüsranla sonuclanıyo

ojos

Takipçi Üyemiz
Adı
kemal
Soyadı
karadağ
evet dediğiniz doğru gecen hafta 2 dişiyi aynı kafeste bıraktım aslında 10 günden fazla birliktelerdi kavga yoktu ama nedense son 1-2 günde cok kavga ediyorlardı bende ayırmadım ama bir sabah baktım ki kırmızı dişi kuşum öldü.