arkadaşın dedığı gıbı onemlı olan parazitlere ortamı sağlamamak adına ben kafesın butun bırleşmış parçalarını pvc yapıştırıcı surdum bu sekılde bıt ve parazitlere barınacakları yer kalmadı sureklıde temız tuttuğum ıcın hıc bır sorunla karşılaşmadım ve cok kullanışlı kullanacak arkadaşlara tavsıye ederımErsin AKSAR' Alıntı:pvc kafes de olsan ahşapta olsa bit ortamını buldumu oluşur bu nedenle belirli peryotlarda bit ilacı kullanmak gerekir. koruyucu olarak.
Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek P.V.C. kafes bit yapmaz diyenlere kulak asmayın kesinlikle yapar eğer korumunma yöntemlerinden bir tanesini uygulamıyorsanız.Kuralına göre hareket ederseniz yapmayacaktır, bu tüm kafesler için geçerlidir; Temizlik ve korunma yöntemleri.Salih KARAVUŞ' Alıntı:http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,22369.msg308026/topicseen.html#new
yukardaki ilanımda belirttim
arkadaşın dedığı gıbı onemlı olan parazitlere ortamı sağlamamak adına ben kafesın butun bırleşmış parçalarını pvc yapıştırıcı surdum bu sekılde bıt ve parazitlere barınacakları yer kalmadı sureklıde temız tuttuğum ıcın hıc bır sorunla karşılaşmadım ve cok kullanışlı kullanacak arkadaşlara tavsıye ederım
evil_ideaCengiz BASUT' Alıntı:Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek P.V.C. kafes bit yapmaz diyenlere kulak asmayın kesinlikle yapar eğer korumunma yöntemlerinden bir tanesini uygulamıyorsanız.Kuralına göre hareket ederseniz yapmayacaktır, bu tüm kafesler için geçerlidir; Temizlik ve korunma yöntemleri.
Kafeslerde siz istediğiniz kadar köşe bucak tıkayın önlem almadığınız anda üreyecektir, bu yöntem sadece temizlekte size yardımcı olacaktır. önlem alın temizleyecem diye uğraşmayın.Kuş besliyorsanız bende bit olmaz demeyin herzaman tetikte olun
Cengiz BASUT' Alıntı:Bugüne kadar bilerek veya bilmeyerek P.V.C. kafes bit yapmaz diyenlere kulak asmayın kesinlikle yapar eğer korumunma yöntemlerinden bir tanesini uygulamıyorsanız.Kuralına göre hareket ederseniz yapmayacaktır, bu tüm kafesler için geçerlidir; Temizlik ve korunma yöntemleri.
Kafeslerde siz istediğiniz kadar köşe bucak tıkayın önlem almadığınız anda üreyecektir, bu yöntem sadece temizlekte size yardımcı olacaktır. önlem alın temizleyecem diye uğraşmayın.Kuş besliyorsanız bende bit olmaz demeyin herzaman tetikte olun
erkekler arasında sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama bır kafesde ıkı dışı cogu zaman hüsranla sonuclanıyoKemal KARADAĞ' Alıntı:ozman en kısa zamanda siparis vereyim peki bir sey daha sorucam 2 erkeği aynı kafeste tutsam sakıncası olurmu..