mustafa hırkalı
Üyemiz
seelamüm aleykum arkadaşlar hayırlı günler hayırlı işler ben üretim hane kurmak istiyorum ama bir türlü kafes düzenini yapamadım ben pvc kafes alıcaktım ama bir kaç arkadaş pvc bit yapar dediler kuşlarım çoğaldı bende bir tabaka su kontrası aldım marangoz arkadaşıma gittim ve bana kafes örneği vererek kafes yaptıracaktım bana vernik atarız bende vernik kuşlara zarar vermezmi diye sordum hiçbir şey olmaz dedi arkadaşım saka kuşlarını örnek göstererek sakanın kafesleri hep vernik dediler bir araştırma yapıyım derken sevgili ustalarıma sormak istedim bana yardımcı olabilirlermi acaba su kontrası yaptırırsam vernik atıcak pvc alırsam pvc nin arası boş olduğu için bit yapar gündüz çıkmaz gece kuşlara gelir dediler arkadaşlar bana kafes konusunda yardımcı olurmusunuz rica etsem kafes düzenini sağlasam gerisi gelicek evin balkonunda besliyorum kafesimi pvc mi alıyım yada su kontrasındanmı yaptırayım bana lütfen yardımcı olurmusunuz en kısa zamanda bu kafes düzennini sağlamak istiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim.