Arkdaşlar Ardap spreyle ilgili bir katkı da benden olsun, kendi hazırladığım videodur, farkları çok basit lütfen kimse kazıklanmasın...
Ardap orjinal sahte arasındaki farklar
Ardap orjinal sahte arasındaki farklar
Rica ederim amaç herkesi bilgilendirmek, geçenlerde girdiğim bir petshop bile elindeki sahte ürünün orjinal olduğunu savunuyordu, tabi kanıtları sununca sustu kaldıHasan BAYTEMÜR' Alıntı:bilgi için teşekkür ederim kemalbey gerçekten önemli bir konu çok arkadaşımız sahte olanı bilmeden alıyor
Gürhan KOÇAK' Alıntı:PAYLAŞIM İÇİN T Ş . alkisd alkisd
SevindimAli ÜNAL' Alıntı:paylaşım için çok teşekkür ederim bende geçen ay bir yerden 3 kutu getirtmiştim acaba sahtemi diye düşünüyordum ama sizin video nuzdan sonra bendekilerin gerçek olduğuna inandım gönül rahatlığı ile kullanabilirim artık.............. thumbsupbo
Kemal SOYLU' Alıntı:Rica ederim amaç herkesi bilgilendirmek, geçenlerde girdiğim bir petshop bile elindeki sahte ürünün orjinal olduğunu savunuyordu, tabi kanıtları sununca sustu kaldı![]()
Petshop yerin dibine girdi resmenCihan AYTAN' Alıntı:Kemal bey o petsopçunun suratındaki ifadeyi görmek isterdim
Paylaşım için teşekkürler butür ayrıntılara herzaman ihtiyacımız var
Daha önce de sahtesi yüzünden toplu ölümler yaşayan arkadaşları duydum bu yüzden böyle bir paylaşım yapayım dedim. Umarım bundan sonra kimsenin canı yanmaz. Bu şerefsizleri denetleyen yok mudur bu da ayrı bir konu!Orçun AST' Alıntı:EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK YERİNDE BİR PAYLAŞIM OLMUŞ
DAHA 2 HAFTA ÖNCE BİR ABİMİZİN GÖZÜ GİBİ BAKTIĞI
1 ÇİFT YUMURTALI GOLDİAN FİNCH TAKIMI BU ARDAP YÜZÜNDEN ÖLDÜ
SANIRIM ODA SAHTESİYDİ.