RAİNBOW BEBEKLERİM(HAYDAR KARAÇAL)

kontfaho

Yeni Üyemiz
Adı
fahrettin
Soyadı
yardım
maşallah Allah nazarlardan sakınsın. Hayırlı üretimler...

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
Karahan UZUN.' Alıntı:
Ersin AKSAR' Alıntı:
maşallah haydar kardeş allah sayısını arttırsın bereketli üretimler.
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Maşallah hayırlı üretimler
Mehmet GÜL' Alıntı:
Maşallah gerçekten çok güzeller.
Fahrettin YARDIM' Alıntı:
maşallah Allah nazarlardan sakınsın. Hayırlı üretimler...
Hakan DEMİR' Alıntı:
İsmail ÖZ.' Alıntı:
Karahan UZUN. ' Alıntı:
Ersin AKSAR' Alıntı:
maşallah haydar kardeş allah sayısını arttırsın bereketli üretimler.
çok teşekkürler arkadaşlar herkese hayırlı üretimler bu paylaşımları yaparak rainbowmu değilmi sorularına bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bu yavrular tüy değiimiden sonra dehşet rek alıyorlar her defasında beni şaşırtmayı başardılar nasılki goldian finç yavruları 7 aydagibi bir zaman diliminde rengini alıyorsa rainbow muhabbet kuşuda tüyden sonra gerçek rengini almaya başlıyor her tüy değişiminden sonra bazen farklı renk te olduğunu gözlemledim

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
çok teşekkürler arkadaşlar herkese hayırlı üretimler bu paylaşımları yaparak rainbowmu değilmi sorularına bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bu yavrular tüy değiimiden sonra dehşet rek alıyorlar her defasında beni şaşırtmayı başardılar nasılki goldian finç yavruları 7 aydagibi bir zaman diliminde rengini alıyorsa rainbow muhabbet kuşuda tüyden sonra gerçek rengini almaya başlıyor her tüy değişiminden sonra bazen farklı renk te olduğunu gözlemledim

Evet abi aynen öyle geçen seninle bu konuyu konuşmuştuk rainbow luk  gökkuşağı mutasyonuna sahip her canlı renk değişiminde zamanla oturtuyor kendini gökkuşiağı ispinozlarındaki durumla gökkuşağı muhabbetleri aynı  abi maşallah bebelere bazen insanlar bilip bilmeden konuşuyor rainbowların resimlerini paylaştığımızda çekinikti sarı yüzdü abuk sabuk konuşuyorlar orjınalse orjınal işte dimi ......

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
MAŞALLAH. Ya abi nasıl rainbow üretiyorsunuz?Ben hala çözemedim şu işi ya ? :)