Karahan UZUN.' Alıntı:MAŞALLAH
Karahan UZUN.' Alıntı:MAŞALLAH
Ersin AKSAR' Alıntı:maşallah haydar kardeş allah sayısını arttırsın bereketli üretimler.
Fatih MANSIZ' Alıntı:Maşallah hayırlı üretimler
Mehmet GÜL' Alıntı:Maşallah gerçekten çok güzeller.
Fahrettin YARDIM' Alıntı:maşallah Allah nazarlardan sakınsın. Hayırlı üretimler...
Hakan DEMİR' Alıntı:Maşallah...
İsmail ÖZ.' Alıntı:MAŞALLAH alkisd
Karahan UZUN. ' Alıntı:MAŞALLAH
çok teşekkürler arkadaşlar herkese hayırlı üretimler bu paylaşımları yaparak rainbowmu değilmi sorularına bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bu yavrular tüy değiimiden sonra dehşet rek alıyorlar her defasında beni şaşırtmayı başardılar nasılki goldian finç yavruları 7 aydagibi bir zaman diliminde rengini alıyorsa rainbow muhabbet kuşuda tüyden sonra gerçek rengini almaya başlıyor her tüy değişiminden sonra bazen farklı renk te olduğunu gözlemledimErsin AKSAR' Alıntı:maşallah haydar kardeş allah sayısını arttırsın bereketli üretimler.
Haydar KARAÇAL' Alıntı:çok teşekkürler arkadaşlar herkese hayırlı üretimler bu paylaşımları yaparak rainbowmu değilmi sorularına bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bu yavrular tüy değiimiden sonra dehşet rek alıyorlar her defasında beni şaşırtmayı başardılar nasılki goldian finç yavruları 7 aydagibi bir zaman diliminde rengini alıyorsa rainbow muhabbet kuşuda tüyden sonra gerçek rengini almaya başlıyor her tüy değişiminden sonra bazen farklı renk te olduğunu gözlemledim
Mustafa İLHAN' Alıntı:maşallah çok güzel kuşlar Allah nazardan saklasın![]()
yurt dışından gelen orjinalkanlarla kırma yok yaniUğur MOGAN' Alıntı:MAŞALLAH. Ya abi nasıl rainbow üretiyorsunuz?Ben hala çözemedim şu işi ya ?![]()